Ezúttal sem bukott meg a Zorbán

2024. február 22. 13:13

A Mamuci Hotel pincetagozata full komolyan elhiszi, hogy a klaviatúra mögül három mémmel máris kirobbanthatnak némi forradalmi hangulatot.

2024. február 22. 13:13
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
PestiSrácok

„Az egyik legeklatánsabb példa erre a Reddit. Szerintem elég sokan ismerik már, egyre népszerűbb minden korosztályban. Nyilván nem holnap lesz a Facebook vetélytársa a közösségi oldalak között, de egyre meghatározóbb. És irgalmatlanul szórakoztató posztokkal lehet ott találkozni! Végtelenül aranyos, ahogy a Mamuci Hotel pincetagozata full komolyan elhiszi, hogy a klaviatúra mögül három mémmel máris kirobbanthatnak némi forradalmi hangulatot. Mellesleg ez volt az a helyszín is, ahol meghirdették, hogy a múlt pénteki tüntetésre vigyen mindenki magával Molotov-koktélok készítésére alkalmas eszközöket.

Ez utóbbi már annyira alja volt, hogy még a Reddit is levetette. Talán érezték ők is, meg a tüntetés szervezői, hogy ez még korai. Too soon, ahogy a művelt amerikai mondja. Ennek ellenére erőszakos fellépésből ott sem volt hiány, amiről Varga Ádám barátom is beszélhetne, akit részben azért, mert a PestiSrácokat tudósította az eseményről, részben pedig azért, mert – rettenetes, elhiszem, de így igaz – a tüntetés egy pontján Trombitás Kristófnak nézték, kollégájával együtt meg akarták lincselni.

Hogy ebből végül semmi sem lett, az erőteljesen köszönhető a rendőrség munkájának.

Ez az egész csak arról jutott eszembe, pontosabban akkor futott végig az agyamon, amikor kifelé tartottam a Várkert Bazárból, Orbán Viktor évértékelője után. Mert ha igaz volna mindaz, amit szélsőbalos agitátorok állítanak, akkor minimum pár száz fős tömegnek azért csak illett volna összegyűlnie a beszédet követően, nem? Összességében az is pont a semmivel egyenlő, de legalább jelezhette volna, hogy a csőcselék egy bizonyos részét úgy is sikerül mozgósítani, ha számukra nagyobb szabásúbb esemény nem is történik. És ettől sem kéne a legkevésbé sem beszarni, csak mutatja, hogy legalább a balos törzsmag belső héját sikerül mozgósítani.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Tóth Csaba Tibor

Mérce

Idézőjel

A pénteki, óriásira sikeredett „influenszertüntetés” felkavarta az Orbán-ellenes közbeszéd csendes folyását.

Nyitókép: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pernahajder
2024. február 23. 06:14
A bajuszod vagy a csöcseid miatt kevertek össze Varga Ádám barátoddal? Esetleg a mindannyiótokat átitató rogánszarszag volt a ludas?
radnoti-3
2024. február 22. 23:09
Ne becsüld alá a klaviatúra erejét!!
2024. február 22. 22:26 Szerkesztve
T.Kristóf utcai harcos ,köszönjük!Végre egy igazi fèrfi(bàrmilyen undorító is a facebook kèpe)aki nem csak a klaviatúra mögé bújva adófizetôi pénzért a hatalom seggét nyalva irogat,hanem kint van a barikádon,test-test elleni harcban védi a hont.Hosszú a névsor de még több ilyen hazafira van szükség.Vagy lehet hogy nincs rájuk szükségünk,csak a hatalomnak?De lehet hogy annak sincs?
Lajoss
2024. február 22. 19:14
A karlendítős Trombi...meg a prosti srácok...ugyammá...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!