„Ilyen vamzereket még életedben nem láttál” – az Öt megszűnését tárgyalta ki Ábrahám és Dopeman (VIDEÓ)

2024. augusztus 19. 17:38

Az újságíró szerint Puzsérhoz képest Majka a lojalitás szobra.

2024. augusztus 19. 17:38

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

Mélyen elszomorítja az Öt című műsor eltörlése, és mindaz, ami emögött van – jelentette ki Ábrahám Róbert a Pesti Srácok Különvélemény című podcastjában, amelynek vendége Dopeman volt. A műsorvezető azzal folytatta, hogy a közte és a Puzsér között kialakult botrány nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az ATV-ben ilyen perpatvarok alakultak ki. Ábrahám azt mondta, amit az elmúlt időkben „megjósolt”, az mind bekövetkezett.

Ezt is ajánljuk a témában

Többek között az is, hogy Puzsér – miközben a csatorna korábban minden balhé után megvédte az aranytojást tojó tyúkját – sebbel-lobbal kivonult az ATV-birodalomból, hogy aztán a sértetti, bántalmazotti pozícióból tudjon hivatalosan is beállni Magyar Péter mellé. Végkielégítésként pedig megkapta az ATV-től, hogy megszüntették az Öt című műsort, és az utcára tették azokat, akik Puzsérral nem értettek egyet.

Ezzel pedig szinte egy időben Magyarnak behódolt az ATV, hiszen újra behívták az egyik műsorba, de nem kérdezhettek a botrányairól, azokról az ügyekről, amelyek őt negatív színben tüntetik fel.

Ráadásul ezzel megalázták az olyan kiváló riportereiket is, mint például Rónai Egon – állította Ábrahám.

Ezt is ajánljuk a témában

Dopeman feltette a kérdést, hogy Ábrahámnak van-e minderre bizonyítéka, mert szerinte az is lehet, hogy ez a formátum kissé elfáradt. Azzal folytatta, hogy az Öt tagjainak másfajta a megközelítésük, mint Puzséré. Szerinte van egy, a kormányt kritizáló közeg, amelyik állandóan rinyál, hogy nem lehet őket megtalálni, meghallgatni, elnyomják a hangjukat, de mégis ezek az emberek határozzák meg a közbeszédet.

A zenész kijelentette, nyilván van egy generációs ellenállás a kormánnyal szemben, ez ebben a korban trendi és szexi, de erre ráült a gyűlöletkultúra – ami ilyen „náci valami” –, ez pedig „nagyon érdekes Hamvas Bélának, vagy bármely spirituális ágazatnak a fényében”.

Ábrahám erre figyelmeztette Dopemant, hogy óvatosan bánjon a szavakkal, például a „nácival”, mert Puzsér és a környezete hajlamos arra, hogy mindenért feljelentse, beperelje őket. Hozzájuk képest Majka a lojalitás szobra, mondta, „ilyen vamzereket életedben nem láttál” – fogalmazott. Az újságíró közölte, hogy ezek a figurák nagyon érzékenyek, sértődékenyek, velük kesztyűs kézzel kell bánni, miközben Hontéknak minden nap el kell viselniük, hogy a „Tóniék” szekerét tolják, miközben most dobták ki őket az utcára. Ugyanakkor arra is utalt, hogy Puzsérral szemben most nyomoznak hamis vád miatt. Egyébként pedig ő nem véleményvezér, megmondóember, ahogy a legtöbben hivatkoznak Puzsérra, hanem multimilliomos vállalkozó. Majd most válaszolt Ábrahám arra a felvetésre, hogy nem fáradt-e el az Öt: szerinte egyértelmű, hogy nem, hiszen a szereplők bementek egyeztetni a folytatásról, és akkor közölték velük, hogy törlik a műsort.

embed:

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2024. augusztus 20. 01:31
Speciel én eddig is jól elvoltam az Öt nélkül.
VeressZoltán
2024. augusztus 19. 20:37
Párszor néztem, számomra kényszeredett volt. Fiúk, ezután hogyan ötöltök-hatoltok, tököltök [email protected]?
Skywalker_bp
2024. augusztus 19. 19:35
Megszûnik az Öt Már Rogán minisztériumánál is vannak megszorítások? 😱😱😱 Nem fogok tudni ma aludni.
Osztap_Bender
2024. augusztus 19. 19:21
Aztán ki ez a szerencsétlen ágrólszakadt? Egyik ingyenélő élősködő sem akar neki segíteni? Az építőiparban nagy a munkaerő kereslet, maltert ez is tudna keverni napi x.- forintért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!