Egyenes beszéd helyett egyenes alákérdezés: az ATV visszaédesgette magához Magyar Pétert

2024. augusztus 14. 22:58

Magyar Péter minden ellenállás nélkül saját kampányműsorává változtathatta az Egyenes Beszédet. Pedig nemrég még felháborodottan rohant ki az ATV stúdiójából.

2024. augusztus 14. 22:58
Egyenes beszéd Magyar Péter

Nyitókép: YouTube/ATV

 

Eljött a pillanat, Magyar Péter újra bement az ATV-be és ezúttal nem rohant ki a stúdióból élő adásban. Mondjuk nem meglepő, hiszen egyetlen kellemetlen kérdést sem kapott.

A Tisza Párt elnökével szemben ezúttal nem Rónai Egon, hanem Szöllősi Györgyi ült, aki engedte Magyarnak, hogy saját kampányműsorává változtassa az Egyenes Beszédet (az országot megváltó ígéreteit Hont András, liberális véleményvezér hamar helyre is tette).

Az ATV bizonyára azt akarta elérni, hogy Magyar Péter ismét járjon hozzájuk, ezért nem érdeklődtek a Tisza elnöke körül kirobbant botrányokról. Ez lehet az oka, hogy nem kérdezték meg a VIP-partizásról, vagy arról az estéről, amikor ki kellett vezetni egy budapesti szórakozóhelyről a viselkedése miatt; arról sem faggatták, hogy ugyanazon az estén a Dunába hajította valaki telefonját, amiből aztán rendőrségi ügy is lett.

Az ATV műsorvezetője, Szöllősi most azután járt el így, hogy kollégája, Rónai egy júniusi adás alkalmával szembesítette Magyart a ténnyel, hányszor is hívták néhány hónap alatt műsoraikba. Magyar viszont erről tudomást sem akart venni, azt ismételgette, hogy „Mi a kérdés, szerkesztő úr?”, majd kiviharzott a stúdióból.

Azóta közvélemény-kutatás is készült a témában: még a Tisza Párt szimpatizánsait is megosztotta Magyar viselkedése.

De azt se felejtsük el, hogy Magyar Péter több alkalommal Szöllősi Györgyivel szemben is kifogásolhatóan viselkedett. Például azt állította élő adásban, hogy a Fidesz propagandatévéjében van. Hogy ez milyen képtelen kijelentés volt, arra mostani szereplése is bizonyíték. Lentebb láthatják.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Összesen 236 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2024. augusztus 15. 18:50
Itt az ékes bizonyíték, hogy minél szemetebb ez a pofa, annál inkább lefekszik neki mindenki. Ha nem akarnak pont olyan szemetek lenni mint ő, akkor engednek neki. Ez lehetett otthon is, ahogy fütyült, úgy táncolt Varga.
jostothu
2024. augusztus 15. 18:04
Szánalmas ez a macskajancsi meg ez a médiának nevezett szar.
sciohyper
2024. augusztus 15. 16:02 Szerkesztve
poloska szófosó demagóg, az áruló györgyike meg puhapöcs...jó, akkor puhacsöcs!!! Lehetne persze nyomtatni a pénzt dögivel, csak az a baj, hogy ha nincs mögötte fedezet, akkor csak annyit ér, mint amennyiért előállították... Tény, hogy sok gond, probléma, nehézség van az országban, de ezt se poloska, se a csótány nem oldanák meg, csak becsicskulva az ejjuh-nak ránk szabadítanák a migráncsokat meg a drag queeneket!!! Szállíthatnánk az éppen beszerzett új fegyvereinket a hoholoknak!!! Visszafordíthatatlan problémák tömkelegét!!!
Élő Éva
2024. augusztus 15. 15:50
A gazemberség csúcsa, elsikkasztani a magyar népnek jogosan járó EU-s pénzeket, majd Orbánt hibáztatni érte, miért nem nyalta tisztára az apparátus hátsóját kívánság szerint, talpig szivárvány színben. Esetleg kutyapórázon is sétáltathatják a magyar népet, MP asszisztálásával. Mp. engedelmes csicskaként megszerezné azt a pénz, és akkor az egyszri MP szavazó légkondis szobába gyógyulhatna, amikor az engedelmesen befogadott Ahmed megkéselte
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!