A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Magyar Pétert szembesítették a hazugságaival, megsértődött és kirohant az ATV stúdiójából (VIDEÓ)

2024. június 10. 20:26

Félelmetes jelenet.

2024. június 10. 20:26
null

Fotó: képernyőmentés/ATV

Összeveszett Rónai Egonnal az ATV stúdiójában Magyar Péter, miután az Egyenes Beszéd műsorvezetője szembesítette a ténnyel, hányszor hívták néhány hónap alatt. A Tisza párt alelnöke erről tudomást sem akart venni, azt ismételgette, hogy „Mi a kérdés, szerkesztő úr?”, majd kiviharzott a stúdióból.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Az adás után reagált az esetre Magyar Péter is. A közösségi oldalán azt írta:

„A múlt héten történtek ellenére elfogadtam az ATV mai meghívását, mert azt jelezték, hogy a tegnapi politikai földindulásról és a következő lépésekről fog kérdezni a riporter.

Sajnos nem ez történt. A műsorvezető, nyilván Németh Sándor csatornatulajdonos, a HIT Gyülekezete vezetője és a Fidesz megbízható kiszolgálója (és fiának, aki a csatorna igazgatója) utasítására valótlanságokat állított, többek között arról, hogy engem hányszor hívtak meg az ATV-be. Pontosan tudom, hogy egy hónapig nem hívtak, mivel az összes sms megvan a telefonomban.

Szégyellje magát, mind a Fidesz házitelevizíója, mind a műsorvezető, akinek fontosabb volt hazugságokkal védeni a védhetetlent, mint foglalkozni több, mint 1.340.000 szavazó tegnapi döntésével.

Javaslom mindenkinek, hogy messze kerülje el az ATV propagandaműsorait. Ennél még a Hírtv is jobb, mert ott legalább nem hazudják azt, hogy függetlenek” – fogalmazott Magyar Péter.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 907 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13-3
2024. június 12. 03:59
Magyar Péter semmi más, csupán egy fürgén sürgő-forgó mitugrász figuramatyi és jelentéktelen agresszív kismalac, aki az őt vakon követő szemellenzős, egyoldalúan elfogult gondolkodású, szűk látókörü tömeggel együtt, még csak nem is normális. Az általa földindulásnak csak csúfolt pünkösdi králysága valójában nem igazi társadalmi megrázkódtatás, csupán egy, de jelentős szívességtétel Orbán és Vidékének a kamudemokrata Gyurcsány/Dobrevék, valamint a mérhető és mérhetetlen zöld és más színezetű aprajafalva pártbagázsok annullálásához.
Globalfake
2024. június 11. 23:27
az élhetetlen prolik és a tévelygők messiása. Most látszik, hogy a baloldalra nagyrészt eddig sem a balosok szavaztak hanem ez az ostoba életképtelen massza amely most két perc alatt lett tisza-hívő, mert találta magának valakit aki vele együtt szidja az éppen fennálló kormányt és ezt úgy teszi, hogy közben még a műsor is jó. Ezeknek nem kell több, arra szavaznak akinek jobb a hangosítása. A többiek meg, akik a dunakeszi repülőnapon végetnemérő sorban mentek komplett családostul 25000ft/fő/6 perces sétarepülésre azok tudják hová kell szavazni...
Globalfake
2024. június 11. 23:08
a hívő elkötelezett balosok nem bocsátják meg neki, hogy szétkúrta a baloldalt és most kivételesen a jobboldallal együtt fogják úgy széttépni ezt a bérenc köcsögöt, mint foxi a lábtörlőt.
Silcon
2024. június 11. 19:51
Ez a fazon nem politikus, hanem egy sima pukkancs, mindenen felkapja a vizet. Ahogy mondani szokás, az az igazi politikus, aki úgy tud elküldeni a fenébe, hogy alig várod, hogy indulhass.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról