Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Meglep valakit? Hiába tagadta, mégis beülne EP-képviselőnek Magyar Péter

2024. június 10. 19:53

Kibújt a szög a zsákból a Tisza párt alelnökénél.

2024. június 10. 19:53
Protestors Gather In Budapest For The Call Of Peter Magyar, Leader Of The TISZA Party

Fotó: Balint Szentgallay/NurPhoto via Getty Images

A választást követően interjút adott a Telexnek Magyar Péter. A Tisza párt alelnöke elárulta, a voksolás előtt pesszimista volt, őt is meglepte, hogy egészen elképesztő” eredményt értek el.

Arra a kérdésre, hogy beül-e a fővárosi közgyűlésbe, úgy felelt, hogy most kicsit gondban vannak, mert kevés jelöltjük van.

Lehet, hogy a fővárosi közgyűlésbe és az EP-be is be kell ülnöm, a kettő jogilag nem összeférhetetlen, de a napokban megbeszéljük, hogy ki hova üljön be”

– jelentette ki Magyar.

Érdekes, mert korábban még arról beszélt, hogy nem megy Brüsszelbe. Így nyilatkozott a brüsszeli munka kapcsán:

Úgy gondolom, hogy itthon most nagyobb szükség van rám.

Ezt is ajánljuk a témában

Abban már határozottabb álláspontot képviselt, hogy milyen együttműködést tud elképzelni a fővárosi közgyűlésben.

Nem fogunk koalícióra lépni senkivel, ügyek mentén tudunk együttműködni, a városnak biztosan jobb lesz”

– fogalmazott Magyar, majd azzal kapcsolatban is elmondta a véleményét, hogy kire szavazott a főpolgármester-választáson.

„Nem vettem fel a szavazólapot. Nincs személyes preferenciám Karácsony és Vitézy között. Egyik rosszabb, mint a másik”

– mondta kissé arrogánsan.

Ezt is ajánljuk a témában

Magyar a beszélgetés során azt is elmondta, tudja, hogy ő is sokat hibázott az elmúlt hónapok során, például, amikor indokolatlanul lepropagandistázott valakit (Dezső Andrást, a HVG korábbi újságíróját – a szerk) vagy, amikor interjúkban nem megfelelően reagált bizonyos felvetésekre.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robi54
2024. június 11. 13:30
Azt hiszem Magyar Péter részéről ez az egész a pénzről és a hírnévről szól. Két helyre is beülne,ugyanis ez jogilag lehetséges. Ez az ember egy öntelt egzaltált,hiú pávián.
zimmezumm
2024. június 11. 11:48
Nem fért bele még néhány mondat az engedélyezett ezer karakterben. Vagyis szerintem ez az MP nem más mint egy gerinctelen féreg a poloska és a tetű keveréke
zimmezumm
2024. június 11. 11:40
Elképesztő, hogy sokan képesek voltak olyanokra szavazni mint MZP vagy Mp MZP bebizonyította,hogy elmeroggyant és súlyos önértékeli problémákkal küzd. Szerintem teljes vagyon elkobzás után el kellene kergetni vásárhely polgármesteri székébő és a közéletből. A másik hihetetlen történet, hogy MP ennyi szavazatot kapott. Mit is tud ez a primitív figura? Felkutattak a sorosék egy olyan gerinctelen alja tetűt aki képes eladni akár az anyját is jó pénzért. Csak dolgoznia ne kelljen ! Előre megfontolt szándékkal hangfelvételeket készített a felelős és bizalmi beosztásban dolgozó feleségével folytatott beszélgetéséről és megpróbált kihúzni belőle, vagy a szájába adni olyan mondatokat amelyekkel kompromitálhatja a kormányt. De ez nem sikerült. Ennek ellenére egymillió háromszázezren szavaztak rá. Hihetetlen mit tett eddig ez a fószer ,egy teherautó platójáról végig óbégatta a fél országot hetet havat összehordott hazudozott szitkozódott. Ettől azért jóval nagyobb inteligenciára lenne szüksége
Adam Weishaupt
2024. június 11. 11:29
"...a napokban megbeszéljük, hogy ki hova üljön be” Beszéljük meg, szerintem péter úrfi pl. egy qrva nagy kaktuszba.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!