Nem is értem, hogy ezt a korszakos zsenit, amíg ott sertepertélt a kormány környékén, miért nem használták nagyobb feladatokra

2024. augusztus 14. 21:51

Hiszen mindent képes egy csapásra megoldani.

2024. augusztus 14. 21:51
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Megnéztem a Megváltó urat a tévében. Nem is értem, hogy ezt a korszakos zsenit, amíg ott sertepertélt a kormány környékén, miért nem használták nagyobb feladatokra a túlárazott szerződések aláírása helyett, hiszen mindent képes egy csapásra megoldani. Volt például egy elejtett megjegyzése arról, hogy az egészségügy gondjainak kezdeti enyhítésére kormányra kerülése esetén azonnal átcsoportosítana 500 milliárdot a Rogán-minisztérium büdzséjéből, mert az 650 milliárd. (Szerintem a '24-es főösszeg nem éri el a 600 milliárdot, de ez most mindegy).

Namost. A kormányzati kommunikációt én ugyan a nullára csökkenteném, de az, gondolom, minden újságolvasó előtt ismert, hogy a Rogán-minisztériummal szembeni egyik legfőbb (jogos) kifogás éppen az, hogy egy csomó fontos dolgot begyűrtek alá. Tehát a Messiáselnök Úr azt jelentette be, hogy megszüntetné a közigazgatást, hiszen leállna a gerincvezeték, a kormányablakok, megszűnne az ügyfélkapu, a bevallások és minden kormányzati szerv és állami cég közötti kommunikáció. Felszámolná a titkosszolgálatokat (csak a személyi juttatások és egyéb működési kiadások 100 milliárd fölött vannak), a hírközlési biztonsági rendszert, az útdíjfizetés üzemeltetését és még egy rakás más dolgot. Vicces állam lenne.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birono70
2024. augusztus 16. 07:09
Az MKKP még csak viccből nyomta az " Örók élet, ingyen sör, plusz öt év" dumát Ez komolyan ígéri mindezt. Csak a hülye fideszbirkák nem hisznek neki. De hát a Tóni propaganda, ugye....
Box Hill
2024. augusztus 15. 20:22
A Fidesz belső ellenőrzése megint leszerepelt. Az elszabadulható hajóágyukat nem alkalmazzuk sehol, soha.
19carlo58
2024. augusztus 15. 18:33
Györgyike azt is megkérdezhette volna, hogy amikor hazaért mit talált a gatyókában!? Normális ember egy ilyen "baleset" után elsüllyedne szégyenében. Persze lassan megszokhatjuk ezt a jelenséget, lásd Gréczy fürdőszoba huszár fallosz reklámjait! Ő sem égett szénné ezután. Képzelem a családját, hogy nekik mekkora ciki lehet.
Oszodibeszed
2024. augusztus 15. 17:33 Szerkesztve
"Megváltó urunkat" én is megnéztem a tévében. Olyan óvatosan társalogtak vele, mint egy érzelmileg ingatag, pszichésen labilis istenkomplexusos szociopatával. Vagyis ahogyan a túsztárgyalók teremtenek kapcsolatot a közveszélyes személlyel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!