Megkérdeztük az ATV-t, igaz-e, hogy megszűnik az Öt című műsor, meg is jött az egyértelmű válasz

2024. augusztus 15. 13:17

Mint ismert, Schiffer András az ÖT című műsor kapcsán felröppent híreket úgy kommentálta: „a műsornak vége, nem lesz, eltörölték”.

2024. augusztus 15. 13:17
Öt, ATV, cover. Fotó: YouTube

Nyitóképen: Az ATV Öt című műsorának nyitóképe. Fotó: YouTube

Mint a Mandiner olvasói emlékezhetnek: a Media1 portál szúrta ki, hogy az eredetileg augusztus 26-án, 21:55-re beharangozott ÖT című vitaműsor Konok Péter történész, Schiffer András ügyvéd, Ceglédi Zoltán politikai elemző és Hont András újságíró közreműködésével egyelőre még sem tér vissza az ATV képernyőjére. A műsorújságban sem lelhető fel. A Media1 úgy tudja, az ÖT stábtagjai az induló értekezletre készültek, amikor váratlanul megtudták, hogy egyelőre mégsem számítanak rájuk.

Mint kiderült: műsortanács dönt majd az ÖT sorsáról is. A lap felidézte, hogy a napokban Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója Puzsér Róbert Spirit FM-es távozásával kapcsolatban nyilatkozott a Media1.hu-nak. Ebben kitért arra is, hogy a csatorna úgynevezett Műsortanácsa rövidesen összeül, és szakmai és pénzügyi szempontok alapján megvizsgálja, hogy mely műsorok kerülhetnek képernyőre az ATV-nél és a Spirit FM-nél. Mint fogalmazott ekkor: a véleményműsorok visszatérésére előreláthatólag októberig biztosan várni kell.

Schiffer: A műsornak vége, nem lesz, eltörölték

Tehát, korábban még azt olvashattuk a Média1-en, hogy az ÖT című műsort csak késve – várhatóan ősszel – indítják majd el. Nem rég viszont Schiffer András egy posztjában úgy fogalmazott:

a műsornak vége, nem lesz, eltörölték”.

Megkérdeztük az ATV-t az ügyben

Lapunk megkereste az ATV-t, hogy megtudjuk, igaz-e Schiffer András állítása, miszerint nem lesz többet ÖT című műsor az ATV-n, s ha igen, mi áll a döntés hátterében. Vagy pedig továbbra is a Média1 által napvilágot látott információ a hiteles, és csak későbbi időponttól indul majd a műsor. A kérdéseinkre a következő választ kaptuk: 

Az ATV Csoport semmilyen módon nem kíván reagálni erre!”

Ha bármit ezen kívül megtudunk, frissítjük cikkünket.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kar-6-alom
2024. augusztus 16. 23:43
Vajon Rónai Egon is alákérdezős beszélgetéseket fog vezetni Magyar Péterrel, vagy ő is repül hatodikként az Öt után?
SimplyRed
2024. augusztus 15. 22:40
Az ATV- nek volt lehetősége elhitetni velünk az Öt vagy a Csatt okán, hogy nem egy elfogult cseléd média, aki kiszolgálja az ellenzék aktuális bohócait. Dehát úgy tűnik ez sem több annaál.
gyaloggos
2024. augusztus 15. 18:33
Oldalkosár! TÖBBEN azt gondolják, hogy MAGYAR PÉTER miatt veszi le az ATV ama műsort - ha tényleg leveszi - DE JÓMAGAM nem látok összefüggést a SURMÓ és az ÖT esetleges megszűnése között .
Dixtroy
2024. augusztus 15. 18:27
Ezt a konokot miért nevezik történésznek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!