Hosszabb időre visszavonul Puzsér Róbert

2024. augusztus 10. 06:34

A publicista beszólt a Spirit FM és az RTL vezetőségének is.

2024. augusztus 10. 06:34

Nyitókép: Baksa Róbert

Puzsér Róbert interjút adott a Magyar Hangnak, amelyben kemény kritikát fogalmazott meg a Spirit FM és az RTL vezetőségével szemben – szúrta ki a Media1. A Spirit FM Önkényes mérvadó című műsorának műsorvezetője elmondta, 

egyre nehezebben tudja munkahelyének tekinteni a Spirit FM-et, 

mivel szerinte a vezetőség nem nyújtott számára megfelelő szolidaritást az Ábrahám Róberttel kapcsolatos ügyben, ugyanis szerinte Németh S. Szilárd azonos szintre helyezte a verbális gúnyiratokat és a fizikai erőszakot.

Ezt is ajánljuk a témában

Puzsér szerint mindez a véleménynyilvánítás szabadságát relativizálja, és nem tesz különbséget a verbális és fizikai agresszió között.

Beszólt a publicista az RTL-nek is, amiért nem avatkoztak közbe, mikor Majka a pofonnal támogatóan lépett fel, s az RTL a véleménynyilvánítás szabadságának részeként értelmezte azt. Puzsér egyenesen leszögezte azt, hogy ez a hozzáállás, amely nem tesz különbséget a verbális és a fizikai erőszak között, 

a közéleti diskurzus romlásához vezet, és súlyos következményekkel járhat a társadalom egészére nézve.

Ezt is ajánljuk a témában

Így hát bejelentette: visszavonul a nyilvánosságtól, mivel kiégettnek érzi magát, s szüksége van a pihenésre. Úgy érzi, hogy a média és a közélet (ne feledjük, a publicista főpolgármester-jelöltként is megmérettette magát) egyre toxikusabbá válik, és szükségesnek tartja, hogy távolságot tartson ettől a környezettől, amíg újra energikusnak érzi magát. Továbbá megemlítendő, épp a közelmúltban, augusztus 1-jén nyílt meg Puzsér és Zaránd Péter kampányszakértő INGA nevű kultúrkávézója.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó vélemény

undefined

Puzsér Róbert

Facebook

Idézőjel

Mivel velem revolverzezik a srácot, néhány tényt rögzítenék.

 

Összesen 255 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2024. szeptember 14. 16:52
Még annál is hosszabb idöt javasolnék... Fellélegeznénk végre, túl sok volt ebböl a Dörmögö Dömötörböl. Mikor Puzsér nyomja a dumát, az olyan mint amikor a pékek gyúrják a tésztát. A különbség csak annyi, hogy Puzsér vakarékjából nem lesz sütemény. Amint lemegyek a boltba marhahúsért, Szidom magamban ezt a balga Puzsért. Mert ha derék Titusz kutyám TV elött ül, Puzsért meglátván nyüszít kegyetlenül.
cutcopy
2024. augusztus 18. 11:25
"Hosszabb időre visszavonul Puzsér" Az mennyi lesz, tíz perc..?
bubajbela
2024. augusztus 11. 18:30
Mihez képest "hosszabb időre"???
Farkaskoma
2024. augusztus 11. 11:45
Miért nem örökre vonul vissza? Sokkal jobb lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!