Ábrahám Róbert a Puzsér-pofonról: Ez a pillanat műve volt és sok csillagnak kellett szerencsétlenül állni, hogy ez megtörténjen

2024. július 26. 21:42

„Nem következik ebből az, hogy holnaptól, ha valami nem tetszik, akkor pofozkodás lesz a vége” – magyarázta az újságíró.

2024. július 26. 21:42

Nyitókép: Mátrai Dávid / Mandiner

Emlékezetes volt az a pár nappal ez előtti történés, amikor Ábrahám Róbert megütötte Puzsér Róbertet. Azóta sok reakció érkezett az összezörrenésre, még Majka és Azahriah is egymásnak ugrott az online térben. A tusványosi szabadegyetemen járt Ábrahám Róbert is, akit a HVG egyik újságírója kérdezett az esetről, annak tanulságairól.

Ábrahám elmondta, hogy két narratíva létezik: az övé és Puzséré. Szerinte a kettőt egymástól három különbség választja el, amiket nem a sajtónak kell feltárni, hanem a nyomozás során megteszik az illetékesek. „Nem szeretnék ezzel tovább haknizni” – fogalmazott az újságíró. Úgy látja, hogy olyan dolog lett az incidensből, aminek nem lett volna szabad. Elmondta azt is, hogy két éven át igyekezett azon, hogy ez eddig ne menjen el, mert pontosan attól félt, hogy egyszer rossz kicsengése lesz. „A személyes támadásomról volt szó, aminek nem ez a megoldása” – tette hozzá. Emlékeztett arra az esetre, melynek során a Jolvanezígy Youtube-csatorna egyik liberális arcát egy ellenzéki képviselő a véleménye miatt megtámadt. Ő akkor elsők közt szólította fel a jobboldaliakat, hogy „ilyet soha”

A személyes sérelme miatt nem tudja azt mondani, hogy megbánta, mert apaként nem bánta meg. 

Ugyanakkor azt sajnálja, hogy ebből az lett ami. Megköszönte a jobboldalnak, hogy összezárnak, de megjegyezte, hogy az egész eset borzalmasan szomorú és ez a jövőben sem működhet így. „Nem következik ebből az, hogy holnaptól ha valami nem tetszik akkor pofozkodás lesz a vége” – magyarázta. „Most sem így terveztem ezt az egészet” – mondta. Pozitívumként emelte ki, hogy most már konszenzus van abban, hogy ha valaki pofozkodik, akkor ezt elítélik az emberek. 

Ez a pillanat műve volt és sok csillagnak kellett szerencsétlenül állni, hogy ez megtörténjen” 

– hangzott el a végszó.

 

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­­É­r­t­é­k­­e­­l­­­d­ ­­a­­ ­­­s­­z­e­x­­­i­ ­­p­u­­­n­­­c­­­i­­­m­­a­­­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­­𝟏­𝟖­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
B_kanya
2024. július 27. 11:00
"Gullwing 2024. július 27. 08:17 Megérdemelt pofon volt. Ezek a patkányok azt hiszik hogy soha, semminek amit tesznek, mondanak nem lesz következménye." És Ábrahám Robi meg egyből a yardot hívta, mert ő hisz a következményekben, pedig nem védi majd a sztárügyvéd magyar györgy, hát nem antifuck terrorista.
Gullwing
2024. július 27. 08:17
Megérdemelt pofon volt. Ezek a patkányok azt hiszik hogy soha, semminek amit tesznek, mondanak nem lesz következménye. DE.
Héja
2024. július 27. 08:04
Sok ember pofonja sűrűsödött össze Ábrahám két nyakasában... Puzsér visongva berohant a rendőrségre,eljárás indult, ennnyike.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!