Majka teljesen lefagyott Azahriah szavaitól: „Inkább vágott volna pofon valaki”

2024. július 24. 22:05

„A gyerekeim óriási rajongói, éjjel-nappal bömböltetik a zenéjét itthon” – írta bejegyzésében a zenész.

2024. július 24. 22:05
Majka, Majoros Péter

Nyitókép: Facebook

Az Ábrahám-Puzsér összezörrenés az utóbbi napokban önálló lábra kelt és már a zeneipar két csillagát is egymás ellen fordította. Legalábbis erre enged következtetni Azahriah megszólalása Majka „lángosozós” posztjára, majd az erre érkező reakció utóbbitól. Azahriah idősebb pályatársát azzal vádolta meg, hogy Ábrahám melletti kiállása csak a NER-t erősíti.

Majka bejegyését azzal kezdte, hogy teljesen lefagyva áll Azahriah nyilatkozata előtt. „Tényleg inkább vágott volna pofon valaki” – írta. A fiatal zenészt először arra emlékeztette, hogy az elsők között volt, akik megvédték a ToiToi vécés balhéja után, majd arra is felhívta figyelmét, hogy pozitívan nyilatkozott róla, mikor a „sok ismert meg félismert zenész irigykedve nézte, ahogy megtölti háromszor a Puskás Arénát”. 

„A gyerekeim óriási rajongói, éjjel-nappal bömböltetik a zenéjét itthon, koncertekre vittem őket, ahol fellépett, kuncsorogtunk egy képéért, aztán büszkén osztottam meg, hogy itthon nem apa a sztár. 

Mindig elismerően nyilatkoztam róla, és kiemeltem, hogy generációjának egy olyan zászlóvivője, aki sokkal előrébb tart, mint a korosztálya” – fogalmazott Majoros. Szerinte egyáltalán nem kell, hogy szeresse őt Azahriah, „mégis rettentő rosszul esik, hogy az előbb említetteket abszolút figyelmen kívül hagyva úgy nyilatkozik irányomban, mintha egy szánalmasan buta, eredmények nélküli, kitartott zenész lennék, aki elmondása szerint csak helyezkedésben, és a saját érdekei pénzre váltásában lenne jó”. 

„Pont ezt a 22 évet kívánom neked is”

Amit a leginkább nem ért az az, hogy „miként kerül ide a NER”? „A következmények nélküli, gátlástalan pocskondiázásról írtam, hogy az bizony nagyon nincs rendben. 

Pont szarok Ábrahámra, az Ábrahám-félékre, pont szarok Puzsérra, és pont szarok a NER-re. A tököm tele a propaganda mantrával, a nerezéssel, az ellenzékes tiszázással” 

– folytatta bejegyzését.

A poszt végén arra kérte a fiatal énekest, hogy ne mossa össze semmilyen politikai formációval, hisz – mint írta – az elmúlt évtized sikereit és telt házas bulijait ha valaki, ő biztos nem a helyezkedésnek köszönheti. Hozzátette: „22 éve tolom a szekeret, és ez idő alatt jöttek mentek a pártok, miniszterek, miniszterelnökök”. „Pont ezt a 22 évet kívánom neked is. Sok időt tölts majd el fent a csúcson, minden maradjon úgy, ahogy eddig volt. És bár mondanivalóm lenne rengeteg, de nem hiszem, hogy ezek után bármilyen szócsatába is kéne keverednem veled, egy olyan 22 éves fiúval, aki az előbb felsoroltakat abszolút nem tisztelve ilyen lebecsmérlően nyilatkozik rólam” – zárta bejegyzését. 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­­É­r­­t­é­­k­­e­l­d­­ ­­­a­­­ ­s­­­z­e­­x­i­­­ ­­p­­u­­­n­c­­i­m­­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
blanconegro
2024. július 28. 08:23
Bulvár szarból jöttél, ma is ott gagyizol. És nyugodj meg: a gyerekeid hülyék, hogy ezt a nyomorult mulatós cigányt hallgatják.
konyvtaros-0
2024. július 25. 08:48
Hova jutott a vilag? Az egyik ferfinek alcazott celeb kap egy pofont es mar rohan is a rendorsegre hisztizni..masikhoz ki kell hivni az ugyeletet mert az arabnak alcazott demokrata orseg tagja pressmann farkaval a hatsojaban kotelezonek erzi,hogy rendszeresen moralitasrol,erkocsrol es demokraciarol,mintha tudna mi is az,eresztgesse nem letezo IQ leggombjeit.
DINO54
2024. július 25. 06:39
Ez most melyik? A seggfej vagy a köcsög? Bár mindegy is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!