Majka odaszólt Puzsérnak: Nagyon kijárt már egy lángos…

2024. július 22. 19:44

Ő az a fajta hülyegyerek a suliban, aki nem ért a szép szóból – írta az ózdi rapper.

2024. július 22. 19:44
null

Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Majka, azaz Majoros Péter énekes és dalszerző is reagált a napokban nagy hullámokat kavart Ábrahám–Puzsér-botrányra, amelynek során a Pesti Srácok szerzője megütötte a publicistát. Azóta sokan reagáltak a történtekre, a legtöbben elítélték a nézeteltérések efféle rendezését, de az ózdi rapper most védelmébe vette Ábrahám Róbertet.

„Mindenhonnan az ömlik az internet világában, hogy a verbális agresszió komolyabb károkat tud okozni , mint a fizika. És tényleg !!! Mégis azt olvasom most, hogy  az Ábrahám Robit vették őrizetbe és rabosították mert lepofozta Puzsért, aki egyébként  őt előtte sokszor verbálisan bántalmazta.

És nemcsak őt !! A fél országot …” 

– kezdte bejegyzését a rapper. „Akkor most ez hogy van? Azoknak a senkiházi patkányoknak, akinek csak ahhoz van bátorságuk , hogy a számítógép monitor előtt játszák meg a nagy megmondó férfit mindent lehet ? Először arra hivatkoznak , hogy a közszereplőknek sokkal többet kell tűrnie mint az átlag embernek, ami egyébként egy ordas nagy faszság. De a kedvenc reakcióm ,hogy való életben mikor szemtől szemben találkoznak azzal akit mocskoltak, megpróbálnak az intellektusra hivatkozni és amögé bújni ,hogy értelmes ,normális ember nem veri pofán a másikat , és nem alkalmaz agressziót” – folytatta Majka. 

Kijárt már egy lángos

Aztán mikor mégiscsak pofán vannak vágva, akkor meg megy a rapli, hogy ezt mégis hogy merte megtenni a másik ? A jelen úgy elkövetői közül egyikük sincs rajta a barátlistámon, de itt Ábrahám vagyok. 
 

Puzsér úrnak nagyon kijárt már egy lángos… 

– tette hozzá az ózdi rapper.

„Ő az a fajta hülyegyerek a suliban, aki nem ért a szép szóból. Sokadjára sem. Mindenkinél okosabb, és hiába mondják neki, hogy Robika ezt ne csináld, ez már túlzás, ő azért is. Bár aki a dolgok mögé lát az pontosan tudja , hogy ez a célja. Most megint róla fog szólni minden, és valószínű , hogy neki ettől megy vér a pöcsébe. Nagyobb megalomán, aljasabb cselszövő, gondosabban megtervezett pózer, mint bárki aki a céltáblájára került az elmúlt évtizedben” – vélekedett Majoros. 

„Szóval kedves Robika!!!  Ilyen az mikor vállalni kell a felelősséget a szavaidért.

 És ki tudja mennyien állnak még sorba azért, hogy vegyenek neked egy sajtos tejfölöst.. (?!) Alig várom hogy kinyisson a büfé” 

– zárta bejegyzését.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Hont András

Facebook

Idézőjel

De nem is biztos, hogy az Ábrahám-Puzsér Róberttalálkozón ez történt.

 

Összesen 226 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­é­­­k­­­e­­l­­­d­­­ ­­a­­­ ­s­­­z­e­­­x­­i­­ ­­p­­­u­­n­­c­i­­­m­­­a­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­.­𝐅­­­𝐔­­­𝐍
Nimril
2024. július 28. 00:34
Ezt sem kedvelem túlságosan, de maximálisan igaza van!
Jose
2024. július 24. 19:04
Igen. Mindig is utáltam, amikor azt mondogatták a művelt, agyonoktatott, "humanisták", hogy nem szabad erőszakhoz folyamodni. Hogy a fenébe ne szabadna. Van az a helyzet. A normális időkben párbajoztak a férfiak, ami azzal kezdődött, hogy az egyik fél pofonvágta a másikat. Általában első vérig, de lehetett halálig is. Teljesen rendben van a dolog. Merthogy: ha valaki az anyádat, a húgodat, a feleségedet szidja, mit csinálsz? Érvelsz? Milyen érv van ez ellen? SEMMILYEN. Ergo: párbaj. Ennyi.
Reszelő Aladár
2024. július 24. 17:23
Volt idő, amikor a sértésekért elégtételt lehetett követelni, el lehetett menni párbajozni, amiben meg meg lehetett halni is. Itt most egyoldalú volt az elégtétel, de nem is halt meg senki. És igen, bármennyire nem szép az erőszak, talán vissza lehetne térni oda, hogy ha valaki valakit kitartóan gyaláz, aláz és provokál, akkor szembe kelljen nézni némi tettlegességgel is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!