„Őrizetbe vettek a gyerekeim előtt” – rabosították Ábrahám Róbertet, miután megütötte Puzsért

2024. július 22. 09:19

Az újságíró vállalja tettét.

2024. július 22. 09:19
null

Nyitókép: Ábrahám Róbert Facebook-oldala

A Mandiner beszámolt róla, hogy a hétvégén összetűzésbe keveredett Ábrahám Róbert és Puzsér Róbert: az újságíró megütötte a kritikust.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Ábrahám Róbert

Facebook

Idézőjel

Az eset után magamtól besétáltam a rendőrségre, és elmondtam, hogy mi történt, és vállalom a felelősséget, ahogy ilyenkor a férfiak szokták.

„Szombat hajnalban megjelent a rendőrség, őrizetbe vettek a gyerekeim előtt, az ügyvédemet sem hívhattam fel. Hajnalban bezártak egy zárkába, rabosítottak, és kihallgattak” – mondta a Blikknek Ábrahám Róbert, akinek szavait a BRFK is megerősítette. Az újságíró arról is beszélt, tenyérrel ütött, nem ököllel, ahogy Puzsér állítja.

Reflexszerűen csattant el a pofon, és vállalom, sőt, azt bánom, hogy nem két éve tettem meg, amikor először bántotta a családomat. 

Sajnálom, hogy végül az én kezem által történt ez az egész, és az erőszak nem jó dolog, de azt gondolom, ez egy képletes üggyé vált, hiszen feldobta a kérdést, hol van az internetes gyalázkodás határa” – hangsúlyozta Ábrahám.

A kritikust is megkereste a lap, aki aláhúzta: nem kétséges, hogy aki ököllel vesz elégtételt, az kifogyott a szavakból. „Csakhogy Ábrahám Róbert elvileg a leírt és kimondott szavaiból él, neki azért illene érveket találnia. Az eset kapcsán nyilvánvaló erőszak-relativizálás zajlik a nyilvánosságban. Azt hazudják, hogy egy szatirikus gúnyirat verbális erőszaknak számít, ami összemérhető a fizikai erőszakkal. Tehát felszámolnák a sajtószabadságot. Ezek szerint mostantól nem írhatom le azt, amit gondolok, mert beverik a pofámat? Nem vagyok hajlandó alkalmazkodni ehhez. Szólásszabadság van, ütésszabadság nincs. Elég a woke elmebajból!” – fogalmazott Puzsér.

Ábrahám megjegyezte, vétséget követett el. Szerinte Puzsér azon dolgozik, hogy bűncselekmény legyen ebből, hiszen azt mondta, ököllel ütött az újságíró. „Büntetlen előéletem van, családom, feleségem. Nem bánom, amit tettem. A munkahelyemen gondolkodóba estek az ügy miatt, de végül kiálltak mellettem, én viszont számos megjelenést buktam emiatt.

Nem baj, ha mindent elveszítek. Ez csak egzisztencia. A családom becsülete mindennél többet ér

– hangsúlyozta Ábrahám Róbert.

„Nyugi, már kint vagyok. Szabaduló buli azért nem lesz, de úgy döntöttem nyitok egy lángosozót a IX. kerületben”írta Facebook-oldalán az újságíró hétfő reggel.

A BRFK közleménye alább olvasható:

„A feltételezett elkövető 2024. július 19-én 19 óra körül bejelentést tett a BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányságán, amely bejelentés alapján azonban akkor hivatalból üldözendő bűncselekmény gyanúja nem merült fel. A sértett a feljelentését az orvosi ellátást követően 2024. július 19-én 22 óra körül tette meg a BRFK IX. kerületi Rendőrkapitányságán, amely alapján felmerült a közvádra üldözendő bűncselekmény (súlyos testi sértés bűntett kísérlete) gyanúja. A BRFK IX. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvény 33. § (2) b) pontja alapján a feltételezett elkövetőt 2024. július 20-án 0 óra 30 perc körül előállították, és a IX. Kerületi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki.”

 

Összesen 386 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­­­r­­t­­é­k­­e­­l­­d­ ­­­a­­ ­­s­­­z­­­e­x­i­­­ ­p­u­­n­­c­­­i­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
Namond
2024. július 22. 19:09
SZTÁR ÜZENET Ábrahám Róbert Tévések - Late Night Latte Rendelhettek tőlem videó-üzenet formájában véleményt, kritikát, gratulációt, köszöntést. Megrendelés - 10 000 Hogyan kérd? Megrendelésedben az instrukcióknál légy annyira részletes amennyire csak lehet. Mesélj kicsit arról a személyről aki kapja a videót. Honnan ismeritek egymást, milyen a kapcsolat stb. Például : "...kérlek vidítsd fel kicsit a nagymamámat Erika nénit, (Te vagy a kedvence) Már lassan egy éve nem találkozhattunk a nagyival. Mondd meg neki, hogy bár nem íruk papírra levelet neki (ahogy mindig kéri), azért sokat gondolunk rá -és nemcsak a sajtos kiflik miatt."
Namond
2024. július 22. 19:01
Rendőri közelharc - Rostás Tibor/Budapest, 2008 2 pld ár: 11 800 Ft - 15 000 Ft
Illieral
2024. július 22. 17:37
1. ábrahám pofonja valószinűleg jó helyre men és jól ki lett érdemelve. Viszont abban látom a bajt, hogy nincsenek egyéges normák. Ábrahám azt mondja ne buzizák már le az embert sak úgy, ezt nem kell elviselni. Ezzel én is egyet értek. De ha annak idején Vona megy be a PS-be és lebasz egy pofont Huth Geri-nek, akkor egy csomó jobboldali ember lenne felhábordva, hogy ezt hogy, pedig cikkek tucatjaiban buzizák hónapokon keresztül, miközben neki is van családja. Szóval mindig a szekér tábor logika, kettős mérce mindig. Puzsér egy fasz, de számomra a Huth Geri féle pesti srácok is egy kapal szar, mégha ott vannak néha igaz írások is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!