Összeverekedett Puzsér Róbert és Ábrahám Róbert

2024. július 20. 09:14

„Az utolsó percig próbáltam úgy megoldani, hogy ne kelljen rá kezet emelnem. Nem sikerült. Kiprovokálta” – fogalmazott a PestiSrácok újságírója.

2024. július 20. 09:14

Fotó: Mandiner/Baksa Norbert

Ábrahám Róbert, a PestiSrácok újságírója Facebook-oldalán írt róla, hogy megütötte Puzsért Róbert publicistát. „Igen, igaz, amit már a kommentekben sok helyen írogatnak. Sokáig, évekig tolerátltam a drogos puzser hazudozásait, vicceskedő faszságait, cigányozásait, és minden egyebet. A mai napon ez már nem sikerült” – írta péntek este az újságíró.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Ábrahám Róbert

Facebook

Idézőjel

Az eset után magamtól besétáltam a rendőrségre, és elmondtam, hogy mi történt, és vállalom a felelősséget, ahogy ilyenkor a férfiak szokták.

Hozzátette: „Nem fogok részletekbe bonyolódni, mert az előbb értem haza a kihallgatásról, de ma is próbáltam a végletekig türelmes maradni. Ha valaki lemaradt, ma Puzsér, vagy bedrogozva, vagy csak unalmában, úgy gondolta, hogy jó poen lesz viccesen cigányoznia, meg buziznia. Végül kiderült, hogy nem volt az. Gyerkeim vannak, feleségem, anyám, akik ugyanúgy olvassák a drogos agymenéseit, ahogy a szektás követői.”

Az utolsó percig próbáltam úgy megoldani, hogy ne kelljen rá kezet emelnem. Nem sikerült. Kiprovokálta.

Aztán meg sikoltozott, mint valami riherongy, miközben a kis spanja elbújt egy kapu mögé és onnan kamerazott. Én csak azt nem értem, hogy aki ahhoz is gyáva, hogy megvédje magát, vagy visszaüssön, az miért provokálja a végtelenségig azokat, akik hosszasan újra és újra figyelmeztetik, hogy bizony vannak határok, amiket nem szabad átlépnie. Vagy szabad, de akkor annak lesz következménye” – fogalmazott Ábrahám.

Az ügy előzménye az volt, hogy Puzsér Róbert pénteki posztjában arról írt, Ábrahám homoszexuális és zaklatja őt.

„Rostás Tibor, aki a nyilvánosságban Ábrahám Róbert néven lett népszerű, az egyetlen általam ismert személy, aki a vezetéknevét nem magyarosította, hanem zsidósította.

Cigány származásúként akart bekerülni a hazai kulturális elitbe, és úgy képzelte, hogy az bizonyára egy zsidó elit, ahová ószövetségi név felvételével vezet az út

– így esett meg, hogy egyik gyűlölt kisebbségből kiiratkozva egy másik gyűlölt kisebbséghez csatlakozott” – írta a publicista. Ezt követően kettejük – feltehetően fiktív – megismerkedésükről, előzménytörténetükről írt Puzsér, majd úgy fogalmazott: „Kérve kérlek, fejezd be a zaklatásomat. Értsd meg, hogy ez nem szerelem volt köztünk, hanem valami állatias szenvedély, de ezzel a viselkedéseddel még a legizgatóbb együttléteink emlékét is megkeseríted.”

A teljes bejegyzést itt olvashatja vissza:


 

Összesen 851 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000057
2024. szeptember 05. 15:17
🍓 ️ ­­­É­r­t­é­k­­e­­l­­­d­­ ­­a­ ­s­­z­e­­x­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­­­c­i­­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Palatin
2024. augusztus 03. 15:22
Szidom magamban ezt a balga Puzsért, Mikor lemegyek a boltba marhahúsért. Ha derék Titusz kutyám, a TV elött ül. Robit meglátván vinnyog és bezöldül.
Palatin
2024. augusztus 03. 15:20
Puzsér belsöleg egy talibán mentalitású undormány, külsöleg pedig krokodil szerü jegyeket mutat fel. Irritáló a hangja, késnyitogató a megjelenése. Sikeresen feltornázta magát az általam megvetett személyek sorába. Puzsér a talibán. Töle ne várjatok se jót, se igazat, se azt, hogy majd ö valamit tisztáz. Ha tudna is valamit tisztázni, - de nem tud -, ezt akkor sem tenné meg, mert ö abból él, hogy belpolitikai zavarok, problémák vannak, amit ö nemcsak hogy élvezettel tart fenn és táplál, hanem még tovább habosítja, turbózza azokat. Minél nagyobb a zürzavar, Puzsér azt annál jobban élvezi. Neki nincs annál nagyobb kielégülés, mint a zürzavar közepében ülni és azt vezényelni. Öt én egy olyan lelkes tüzoltóhoz tudnám hasonlítani, aki titokban felgyújtja a gazdák pajtáit, hogy aztán a tüz körül lázasan sürögjön-forogjon, lehetöleg a kamerák látókörében. Az, hogy ö valamilyen problémát a megoldás szándékával prezentáljon, az ennek folytán elvileg is kizárt.
Nemkellnév
2024. július 22. 14:08 Szerkesztve
"összeverekedett...", vagyis Puzsért jól arcul kente egy másik vélemény, ami az abszolut igazsághoz sokkal közelebb áll, mint Puzsér maszlagai. Ehhez nem kell bíróság, hogy döntsön, kinek van igaza. Az nem is arról szól, hanem a jogról, ami jelen esetben teljesen elnéző és ez így van rendjén. A Puzsér-félék tanulják meg az igazi demokráciát és akkor a társadalom sokkal szélesebb köre válik elégedettebbé a sorsával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!