Akkor hadd meséljem el részletesen, hogy hogyan is fajultak odáig a dolgok, hogy megütöttem Puzsért

2024. július 20. 10:47

Az eset után magamtól besétáltam a rendőrségre, és elmondtam, hogy mi történt, és vállalom a felelősséget, ahogy ilyenkor a férfiak szokták.

2024. július 20. 10:47
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
Facebook

Fotó: Baksa Róbert

„Akkor hadd meséljem el részletesen, hogy hogyan is fajultak odáig a dolgok, hogy megütöttem Puzsért, és hogy aztán ez a mindenkit gyalázó, provokáló, se Istent se embert nem tisztelő, senkiházi szajhős, hogyan szaladt a rendőrségre.

Azt még ő maga sem tagadta korábban, hogy ő volt az, aki évekkel ezelőtt teljesen indokolatlanul kezdte el a mocskolódásomat. De nem volt ezzel semmi gond, mert nem tört be a fejem, ment a szellemi adok-kapok, de még ennek ellenére is volt köztünk egy olyan kapcsolat, hogy felvegyük egymásnak a telefont, vagy beszéljünk egymással.

Kb 2 éve egy szinttel lejjebb adta. Ekkor már a családomat is a szájára vette, és sima, primitív, amolyan belpesten egymás között standardnak tekinthető cigányozásba kezdett. Hozzáteszem, hogy akkor egy eszmetörténeti véleményemet kommentálta úgy, hogy cigányként nekem nincs jogom a felvilágosodást kritikával illetni. Külön érdekesség, hogy több hallgató is panaszt tett ekkor a Spirit Fm ellen a rasszista kijelentések miatt, de én személyesen kértem a hatóságot, hogy ne marasztalják el sem a rádiót sem őt.

Pár hónapja ennél is messzebbre ment és konkrétan minden alap nélküli hazugságokat kezdett rólam terjeszteni. Ekkor felhívtam, és elmagyaráztam neki, hogy itt elég lesz. Akkor fülét-farkát behúzva tett fogadalmat, hogy ő a békés utat keresi. Felajánlottam, hogy találjuk meg közösen ezt a békés utat, és üljünk le, tegye fel az összes kérdését, nincs tabu, válaszolok mindenre, vitassuk meg és zárjuk le ezt az egészet. Ebben állapodtunk meg. Pár nap múlva, amikor már nem egyedül volt a telefon másik végén, pökhendi, nagyképű stílusban adta elő magát, és a korábban egyeztetett vitából semmi nem lett.

És akkor megérkezünk a tegnapi esethez.

Azt gondolta, hogy jó poén lesz, ha egy viccesnek vélt szatírában kezdi el gunyolni a nevemet, és kezd cigányozni, zsidózni, és buzizni. Őszintén szólva a ciganyozáshoz és a zsidózáshoz már hozzászoktam, hiszen követek liberális oldalakat is. Viszont gyerekeim vannak, feleségem és anyám, akik ugyanúgy olvassák az ilyen drogos agymenéseit, mint a szektája. Szóval ez már túlment, igen!

Delután felhívtam, hogy üljünk le, és beszéljünk. Arra kért menjek a IX. kerületi Tűzoltó utcába. Én egyedül mentem, ő azonban egy kis sráccal lepett ki a kapuból, de a srác nem jött oda hozzánk, csak a kapu mellől a telefonjával kamerázta az egészet. Abban a tudatban érkeztem meg, hogy majd beülünk valahova, hiszen pár perccel korábban még higgadtan beszélgettünk a telefonban. Erre Puzsér felszívva magát, kihúzott háttal elindult felém, mint, aki brenkó. Majd beleállt közvetlen az arcomba. Nem nagyon hatott meg a dolog, teljesen emberi módon próbáltam neki elmagyarázni, hogy bár nem beszéltem erről sehol, de egy hete vesztettük el a kis babánkat, és ebben az állapotban kell a családomnak és a gyerekeimnek az ő mocskolódást olvasnia. A legkisebb emberi reakciót sem mutatta.

Közben oldalra fordulva láttam, hogy a kis barátja továbbra is veszi, és arra kértem, hogy ne játssza magát tovább a kamerának, hanem vagy üljünk be az autóba, vagy keressünk egy helyet, de ne csináljon jelenetet. Ekkor még inkább a kamerának játszva elakart viharzani – hiszen a felvétel már meg volt, hogy ő feszengve odaállt – én pedig a keze után nyúltam, hogy azért hadd mondjam már végig, amit elkezdtem. És ekkor a meglökte a kezemet, amire reflexszerűen felpofoztam, ő pedig sikítani kezdett. Majd elszaladt a rendőrségre.

Az eset után magamtól besétáltam a rendőrségre, és elmondtam, hogy mi történt, és vállalom a felelősséget, ahogy ilyenkor a férfiak szokták.

Ezt is ajánljuk a témában

És mielőtt folytatnám, itt szeretnék megállni egy perce, és mindenkit emlékeztetni arra, hogy Húsvét napján, amikor is ugyanez az ember, Dopeman özvegy édesanyjának megb*szásával és a beteg húgának megalázásával próbált vicceskedni, kísértetiesen hasonló volt az eljárásrend.

- előbb meggyalázta a családjukat

- aztán amikor Dopeman kereste, kikapcsolta magát, és lemondta a nyilvános előadását

- majd, amikor látta, hogy Dopeman inkább a békés megoldást keresi, akkor a következő sorokkal provokálta tovább a sajtóban: „Csaholós, fogatlan kutya, aki ugat, de harapni nem tud, jöjjön vágjon szájba, ha akar. Én nem félek tőle”

És akkor itt szeretném jelezni, hogy van bizony vörös vonal. Vannak határok. És továbbra sem lehet megoldás az erőszak semmire, de a végtelenségig sem lehet provokálni másokat. És bármennyire meglepő, nem Puzsért tartom itt a főbűnösnek, hanem a Spirit Fm vezetőségét, és személy szerint Korvin Tibit! Hosszú ideje kértem, hogy keressünk erre békés megoldást. Hosszú ideje kértem, hogy legalább a valótlanságok terjesztésének szabjon határt. Legutóbb (kb 3 hónapja) Puzsérral együtt kértük, hogy a rádióban egy kulturált vita formájában hadd rendezhessük a nézeteltérésünket. Elzárkózott!

A keresztény tulajdonosi körbe tartozó rádió vezetője eltűrte, ahogy engem rendszeresen cigányoznak, eltűrte, ahogy Schiffer Andrást zsidózták, eltűrte amikor az alkalmazottai efebofilokat mosdatnak, eltűrte, amikor a hitemen gúnyolódtak, és eltűrte a tegnapit is, hiszen kerestem személyesen és a munkatársain is keresztül. Eltűrte, amikor a rádiója címlap arcai fogyatékos lányokat és özvegyeket gyaláznak. Mindezt egy olyan rádióban, aminek a neve: Spirit!

És tudom, hogy a hazai nyilvánosság arra van kondicionálva, hogy ilyenkor az áldozat is bocsánatért hajbókol, hogy mentse a pozícióját, ahogy kényszerítették arra Rónai Egont is, de én nem fogok így tenni. Semmi mást nem tettem csak azt, amit bármelyik más férfi is tett volna a helyemben. Nem fogok és nincs is miért szégyenkeznem. Szégyenkezzen csak az az ember, aki mindenkit és mindent megszentségtelenített már, aki se Istent, se embert nem tisztel, és, aki tényleg elhitte azt, hogy bárkivel és barmit megtehet!

A leggyalázatosabb az egészben, hogy a nagy, gonosz szájhős, aki bárkit kivesz a becsületéből, valójában egy beszari, sikongatós, feljelentgetős punci, akitől ugyan provokál, de még arra sem férfi, hogy visszaüssön, ha már elérte a célját. Egy pofont kapott, dőlt-borult, jelenetet rendezett, mint a riherongyok. És most keresi a kényelmes áldozati pózt! De megnyugodhat, mert természetesen megint ő jön ki jól az egészből, hiszen fél órája hívtak a Kossuth rádióból és lemondták a holnap reggeli interjúmat a filmem kapcsán az esetre hivatkozva. És a jövő heti szerepléseimet is törölték sorra.

A legkevésbé sem érdekel, lehet cigányozni, meg azzal jönni, hogy mekkora keresztény vagyok.

Igen, hívő keresztény vagyok, de nem köcsög!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 246 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nimril
2024. július 28. 00:41
Kurvára kijárt már ennek az elmebeteg fasznak!
timeslot66
2024. július 26. 05:41
Puzsér egy neveletlen, megélhetési hőbörgő. Ha a világ normális lenne, ilyen embereket már rég kiszanáltak volna médiából. A kattintásvadászat díjegyede ez a szerencsétlen.
BBALU
2024. július 24. 21:33
Na végre hogy valaki szájon vágta ezt a köcsögöt, egyébként meg tényleg egy gyáva szar ember, legalább visza űtött volna.
macsaiv49
2024. július 22. 11:12
Drága Robi! Csak gratulálni tudok. Egy hiányt látok a dologban: kevés volt amit kapott. Nincsenek az ember idegei sodrott drótkötélből....még az is elpattan. Jól tetted, ezért senki nem fog Tőled elfordulni...... aki meg igen, az eddig is másfelé nézett. Nem kell velük foglalkozni!👌👍🙏
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!