„Senkinek se jár ütés” – reagált az ATV Csoport elnöke a Puzsér-Ábrahám összetűzésre

2024. július 24. 17:15

„Nagyon rossz iránynak tartom, amikor a vita arról szól, hogy kinek jár az ököl, kinek nem” – nyilatkozta Németh S. Szilárd.

2024. július 24. 17:15

Nyitókép: YouTube-képernyőmentés

A Mandiner olvasói emlékezhetnek arra az esetre, amely pár nappal ezelőtt vert nagy hullámokat, amikor is Ábrahám Róbert, a Pesti Srácok újságírója és Puzsér Róbert publicista közt fizikai erőszakig fajult egy konfliktus. Azóta sokan sok helyről megszólaltak, azonban most Németh S. Szilárd, az ATV Csoport elnöke is kifejtette álláspontját az üggyel kapcsolatban – írta meg a Media1.

„Nagyon rossz iránynak tartom, amikor a vita arról szól, hogy kinek jár az ököl, kinek nem. Senkinek se jár ütés, Puzsér Róbertnek sem. 

Ez nem lehet vita tárgya. Másfelől a származásra és nemi identitásra tett sértő megjegyzéseket is elítéljük, amik biztosan nem az indulatok csillapodását szolgálják. Világszerte látjuk, hogy a politikai túlfűtöttség hova vezet, a tanulságokat mindenkinek, akinek a közéletben szerepe van, le kell vonnia” – nyilatkozta a portálnak Németh. 

Puzsér 7 évvel ezelőtt még harciasabb állásponton volt egy újságíró megverése kapcsán

Németh S. Szilárd a portálnak arra a korábbi esetre is reagált, amikor Puzsér Róbert 7 évvel ezelőtt nem, hogy nem ítélte el, hanem helyeslően nyilvánult meg máig elérhető Facebook-bejegyzésében arról, hogy Szabó Zoltánt, az Index akkori újságíróját az egyik budapesti KFC gyorsétteremben egy biztonsági őr brutálisan megvert.

„Senkinek se jár ütés. Szabó Zoltánnak sem járt”

– szögezte le az ATV Csoport elnöke.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Ábrahám Róbert

Facebook

Idézőjel

Szóval arra kérlek, hogy ezt itt fejezzük be.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 170 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­r­­­t­é­k­­e­­l­­­d­ ­a­­ ­­s­­z­­e­­x­i­ ­­­p­u­n­­­c­i­m­­a­­t­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Gullwing
2024. július 26. 08:27
A ballibcsik mindig csak akkor nyafognak őket éri atrocitás... Szarból voltak ezek mindig is. Vidám vasárnap szarából.
bagira002
2024. július 25. 18:01 Szerkesztve
Szemkiverető Gyurcsánynak 2006 miért nem mondtátok „Senkinek se jár ütés” , békés haza felé tartó embereket jelzés nélküli rendőrruhába beöltöztetett verőlegényekkel verette . Balibsi oldal kap egy pofont , jaj akkor nem szabad ,ha ballibsik erőszakot követnek el azt elhallatják azt szabad .
niof78
2024. július 25. 08:44
Azért az évekig tartó durva szóbeli provokáció előbb-utóbb mindig tettlegességig fajul valamelyik fél részéről, ha tetszik, ha nem. Az én véleményem meg az ezzel kapcsolatban, hogy a Zsupér örüljön, hogy nem egy kést kapott a lapockái közé, és a Robi ilyen visszafogott volt, hogy csak egy pofonig jutott. Csak hozzáteszem, kisebb dolog miatt is ontottak már vért a történelem folyamán. Egyébként meg, mindketten szálljanak magukba. ÁR a pofon miatt, ZsR meg hogy miért nem tudja, hogy hol a határ. Bár, ő amilyen elszállt nagyképű fasz, nem fog gondolkodni, csak az áldozati pózt fogja magára venni. Ismerjük már ezt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!