Puzsér! A Mónika Show-k szintjére zülleszted ezt az egészet, ahol te otthonosan mozogsz

2024. július 24. 15:32

Szóval arra kérlek, hogy ezt itt fejezzük be.

2024. július 24. 15:32
null
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
Facebook

Nyitókép: Ábrahám Róbert Facebook-oldala

„És még mindig nem érti.

Puzsér! Én nem kívánok segédkezni abban, hogy a Mónika Show-k szintjére zülleszd ezt az egészet, ahol te otthonosan mozogsz. Értem, hogy nagyon fontos neked, hogy meglegyen a midnennapi felhajtás, de hidd el nekem, hogy már az emberek hánynak az egésztől, ahogy lassan én is. 

Valójában egy szimpla eset történt, amit te kiprovokáltál, én elkövettem, és aminek vállalom a következményét.

Itt ez az egész véget is érhetett volna, és a többi már a hatóságokra lenne bízva. Válaszoltunk mindenki kérdésére, – legalábbis én így tettem – és mindketten elmondhattuk a saját verziónkat? Miért kell újabb és újabb fejezetet nyitni? Most az az új mondás részedről, hogy te igenis az eredeti felvételt osztottad meg, és én hazudok, amikor azt állítom, hogy nem vágatlan az anyag. 

Nem érted, hogy semmi szükségem valótlant állítani az ügyben? Nem érted, hogy még a vágott anyagot vágatlannak elfogadó, világnézetileg velem szemben álló, és sokkalta inkább veled egyetértő erdélyi, ultraliberális Parászka Boróka még a te változatodat ismerve is megértette, amit próbáltál kiretusálni a történetből? Tényleg nem ér el odáig? 

Nem érted, hogy mindösszesen két állításban tér el a beszámolónk, és mindkettő ellentmondás simán, szakértők bevonásával feloldható? 
Fizika, Robi! Nem metafizika!  Ez a két ellentmondás: 1, te azt állítod ököllel ütöttelek meg, én pedig azt, hogy tenyérrel. 2, te azt állítod a felvételed vágatlan, én pedig azt, hogy vágott. 
Akkor ezt most beszéljük meg és aztán ne gyártsunk itt ócska valóságshow-t, hanem hagyjuk, hogy a hatóság végezze a munkáját, mi pedig foglalatoskodjunk a magunkéval! 

Ököl vagy tenyér 

Én értem, hogy most különösen fontos, hogy minél jobban befeketíts, pláne, hogy a szokásos narratíva elbukni látszik. Minél jobban összezárt a szokásos kör kezdetben, hiába jöttek a mikor szemüket forgató, de most végtelenül erkölcsös megmondók, úgy fest, hogy ez az ügy inkább téged és titeket fog elsodorni, nem pedig engem. De erre majd a végén szánok pár szót részletesebben is. 

Szóval, Róbert! Nem az a végső mérvadó, hogy ököllel vagy tenyérrel ütöttek meg, hanem az, hogy a sérülésed milyen. A te esetedben egy 8 napon belül gyógyuló hámsérülésről beszélünk. Egyszerűbben fogalmazva, kicsattant a szád. Naponta írhatsz erős szavakkal ábrázolt egyre-másra ellentmondó állításokat erről, de ha holnapra már azt írod, hogy kalapáccsal lettél megütve, akkor sem változtat túl sokat az egészen. Tényleg nem érted, hogy súlyom, a magasságom, a sérülés felülete, a behatás mértéke sima matek egy szakértő számára?? Fizika, Robi! Nem metafizika. Meddig pörögsz még ezen? 

Vágatlan-vágott 

Ezen nem is kellene vitatkoznunk. Te magad mondtad el a kézenfekvő megoldást: szakértő! Így lesz. Hagyjuk a mese-mese-meskete részt. Ahogy az előbb megpróbáltál ezzel futni még egy médiakört, azonnal felkerestem egy a Google által előresorolt hangtechnikai szakértőt, akit arra kértem, hogy állítson ki nekem egy független szakértői véleményt a felvételről. A szakértő úr első körben jelezte, – akinek nevét ha rám írsz te vagy a megbízásodból bárki, megadom az elérhetőségeivel együtt – hogy YouTubera feltöltött hanganyagról hiteles szakértői véleményt kiállítani nem lehet, csak az eredeti készüléken (amivel a felvételt készítették) lévő eredeti hangfelvételről.

A kifejezett kérésemre azért hajlandó volt a YouTube linken elérheti hanganyagra ráfülelni, majd rögtön visszahívni azzal, hogy itt egészen más a helyzet, hiszen még egy szabad füllel is jól hallhatóan vágott anyagról beszélünk, aminek ráadásul nyilvánvalóan nem csak az elérhető tartalmi részét manipulálták, de az eleje és a vége is hiányzik. Szerencsére ez is fizika lesz, Robi, és nem metafizika. A mázlink pedig abban rejlik, Robi, hogy te magad dicsekedsz el vele, hogy te – jó spiclihez híven – már kész hangfelvétellel vártad a rendőröket, amit azonnal be is mutattál, sőt átadtál.

Mivel pedig magam is tapasztalhattam, hogy a Baranyi Krisztina asszony kerületében a rendőrség rendkívül precíz és szabálykövető, valószínűsítem, hogy az említett hanganyagot, a felvételt készítő eszközzel együtt lefoglalták, mint bizonyítékot. Szóval nem kell a süket duma itt sem, majd a szekértők megszakértik, hogy hova vitte a cica a dialógus azon részeit, amikre korábban te magad is írásban hivatkozol, azonban a közzétett változatban azok már nem szerepelnek, mint ahogy a pofámba röhögés előtti rész, a megérkezéssel együtt. (Tudod, amit nem szabad tudnia senkinek, mert akkor kiderül, hogy ott videozott a barátod) 

Rasszizmus - nem rasszizmus 

Még mindig azt bizonygatod, hogy cigánynak nevezni egy cigányt nem rasszizmus.

Ki állított ilyet, Róbert? Persze, hogy nem az! Sőt, valós társadalmi problémákról beszélni sem az. A hülyét játszod, vagy tényleg nem érted, hogy nem azért vagy rasszista, mert megnevezed a származásom, hanem azért, mert a származásomra hivatkozva oktatatsz ki, hogy mihez szólhatok hozzà, vagy mihez nem. Azért vagy rasszista, mert akkor is irreleváns módon berángatod évek óta a származásom, amikor az teljesen irreleváns és már csak a megszégyenítéd egy eszközeként van jelen. Azért vagy rasszista, mert bár lábdszagod van, de folyton putrizol. És legfőbbképpen azért vagy rasszista, mert az összes zártcsoportodban, és az összes általad kezelt platform kommentszekcióját szándékosan úgy moderàltatod, hogy abba az osztrák festő is belepirulna.

Nem gyanús, hogy már nem csak a liberális tömb repedezik mögötted ebben a kérdésben, és egyre többen nyilatkoznak meg, hogy bezony, ám, raszkó vagy, hanem már a kuruc info is véleménycikkben határolódik el a nyílt és indokolatlan rasszizmusodtól?  Szerinted miért fordult visszájára a terved, Robi? Szerinted azért söpörte el a népharag Tvrtko-t a kézfirkálós hülyeségében annyira, hogy törölnie kellett korábbi állásfoglalását melletted, mert az emberek egyetértenek az erőszak bármely formájával?? Szeritned a Blikk által meghirdetett, kvázj szinpátiaszavazást, ahol még a megbüntetésem lehetőségét is elutasítják – ami persze nem kívánságműsor – azért nyertem meg, mert az emberek azt hiszik, hogy egy pofon lehet a megoldás? Tényleg azt képzeled, hogy ezúttal azért bomlottak meg a polarizált blokkok, mert ünneplik a tettlegességet? Szerinted az erőszak imádata okozta, hogy még a media1 basztatására sem tette meg az RTL, amiben utolsó ágként kapaszkodtatok, higy elítélte Majka kiállását? Komolyan azt hiszed, hogy azért recseg-ropog mögötted már a hátország is, mert sztárbox hangulatban égnek? Nem, Robi! Pontosan értik, ahogyan én is, hogy a pofon nem lehet megoldás, és itt sem mint megoldás, hanem mint következmény manifesztálódott. 

Szóval arra kérlek, hogy ezt itt fejezzük be. Utolsóutáni elkeseredett próbálkozásként még megkérheted a Pressman-fiúkat Azahriáhtól a cérnagyárosokig, hogy hozzanak még gyerekkatonát a konfliktusba, – őket még számon se fogom kérni, hiszen ha tizenéves lennék, talán még engem is megtudnál etetni – de a felnőttek világa más, Robi! Sőt, utóbbi leginkább az ingyen sörökkel pórázon tartott többre érdemes FAM-nak róható fel, aki barátként első kézből nézte végig a 2021-es összeomlásodat, a pszichiátriát, a törést és mégsem szólt, hogy akkor itt és most segítségre és hosszú felépülésre van szükség, mert a kieső időintervallumban újra fizetőssé vált volna a pult.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Puzsér Róbert

Facebook

Idézőjel

A gyönyörű, közös múltunk emlékére kérlek: ne tedd.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kizokkentido
2024. július 26. 18:20
Biszexuálisok akiknek nem számít a nem csak lyuk legyen valahol a partneren.
Sammancs
2024. július 25. 11:40
Kedves Robi! Folytatom... Jézus amikor a kufárokat kikerülte a templomból nem indulatból tette, a font kötelet nem ütésre fonta, nem arra használta. János 2:15 Előtte hosszú ideig foglalatoskodott vele - nem instant kötél volt ;) - ami nem utal ingerültségre, indulatra, bűnös természetre utaló dühre... , azaz nem bukott el. Nem dühből, indulatból átkozta meg a füge fát... Neki nem volt régi, bűnös természete!!!! Mert Ő 100% - ig Isten volt és 100%- ig ember. Nem lakozott benne bűn és soha nem vétkezett!!!!! Szeplőtelen Bárány volt! Ezért tudott minket megváltani. Az ördög mindig a leggyengébb láncszemen keresztül támad minket. Istenre van szükségünk, a saját erőnk, indulatunk a pofonig, vagy még egyre mélyebbre fog elvinni minden esetben. Robi! Meg kell bocsájtanunk az ellenünk vétkezőknek, mert ameddig ez nem történik meg, addig mi is "börtönbe" kerülünk. Addig amíg meg nem hozzuk ezt a döntést. Máté 5:20-26 !!!!!!!!!!!!!!!!! Isten áldjon és segítsen ebben téged!
Sammancs
2024. július 25. 11:34
Kedves Robi! Nagyon kedvellek, intelligens, okos, jó gondolkodású fiú vagy! Aki szereti az Urat! :) Mind szellemi, mind praktikussági okokból nem kellett volna eljutni a pofonig. Bolonddal nem vitatkozik az ember, hanem egyszerűen csak ignorálja. De te még most is győzködöd... Vele nincs párbeszéd, csak ha további atrocitást "szeretnél"... , mert ez az út máshová nem visz. Megrabolva téged, a családodat, a békédet, a benned élő alkotó, szellemi embert. A bölcsesség nem ez! Veled vagyok, segíteni szeretnék. Zárd le ezt az ügyet, nem test és vér ellen van tusakodásunk! Ellenfeled nem tudja mit cselekszik! Jézus ezt azokra mondta, akik éppen ácsolták föl a keresztre... Így meg is tudsz neki bocsájtani, ami akár az ő gyógyulásának, megszabadulásának is lehet az első lépcsőfoka. Jézus szemei így látják a vétkest, az elveszettet. Áldozatként! A bűn és az ördög áldozataként.
Lajoss
2024. július 25. 08:03
Mackó,korábban megengedőbb voltál a Puzsi-cicával…sőt…😉
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!