Mackó! Össze-vissza hazudozol rólam és az esetünkről

2024. július 24. 12:13

A gyönyörű, közös múltunk emlékére kérlek: ne tedd.

2024. július 24. 12:13
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

Nyitókép: Baksa Róbert / Mandiner.hu

„Egyetlen szóval nem állítottam, hogy nem készült felvétel az ökölcsapásodról. Azt írtam, hogy nem készült videófelvétel – és ez így is van. Senki nem kamerázta a hősies bűncselekményedet, Mackó. Emlékszel a telefonomra, ami kirepült a kezemből, amikor szerelemféltésből jól pofán vertél? Azért készítettem vele hangfelvételt, mert korábban kétszer is veréssel fenyegettél meg. Először az alábbi szavakkal helyezted kilátásba, hogy pofán leszek csapva. »Ezt a cigányt, ha meglátod, olyan gyomortájéki félelem önti el a testedet, amit az ember csak az első randi előtt érez. Mert te is tudod, a nyüszítő kutyák csak addig játszhatják a farkast, míg a vadon utol nem éri őket.« Másik alkalommal meg így fenyegettél: »most az egyszer tegyük félre a kettőnk közti ellentétet – legalább is addig, míg meg nem foglak a Spirit FM parkolójában.« Légy őszinte: nem megbeszélni jöttél a konfliktusunkat, Mackó, hanem megtorolni. 

Ezt a jog nem hirtelen felindulásnak, hanem előre megfontolt szándéknak nevezi. Talán neked se árulok el titkot azzal, hogy a »Mi lesz?! Mi lesz?! Mi lesz?!« óbégatása nem a békülés szándékára utal. Azóta, hogy arcon vertél, azt se bírod eldönteni, hogy a saját ökölcsapásodhoz hogyan viszonyulj. Egyik mondatodban elítéled az erőszakot, mint egy hitvalló békepárti, másik mondatodban meg önérzetesen megvallod: nem bántad meg, hogy beváltva a fenyegetéseidet, erőszakcselekményt követtél el velem szemben. 

Nos, az a rossz hírem van, Mackó, hogy e közül a két kijelentésed közül választanod kell. Az egyik kulturált, a másik őszinte – de a kettő együtt nem fenntartható. Azért készítettem hangfelvételt rólunk, hogy ha az ígéreteidhez híven erőszakra adnád a fejed, ne csak az én szavam álljon a tiéddel szemben. Miközben lehazudod a csillagokat az égről, te is jól tudod, Mackó, hogy a YouTube-on hallható hangfelvétel teljesen vágatlan, a rendőrségnek bizonyíték gyanánt leadott anyaggal tetszőlegesen összevethető.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Vésey Kovács László

Pesti Srácok

Idézőjel

Jószerével lehetetlen zöldágra vergődni vagy akár csak rendesen ellenni egymás mellett a passzív-agresszív hazudozókkal.

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 183 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nimril
2024. július 28. 00:29
Istenem, hogy végre valaki megtette! Minden tiszteletem Ábrahám Róberté! :)
nempolitizalok-0
2024. július 25. 18:38
Puzsi jókora homár lehet. Cigány is homár is, meg is akar felelni, mégsem ízlik valahogy a libsiknek. Az lehet a baj, hogy elindult 5 éve a főpolgármesterjelöltként. Úgy, hogy a libsik gazdái nem jelölték ki.
pulsarito
2024. július 25. 11:38
Puzsér punci vagy!
szilard666
2024. július 25. 10:20
KO-t érdemelne a p.atkány...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!