Puzsér elviccelt(?) comingoutja

2024. július 24. 10:32

Jószerével lehetetlen zöldágra vergődni vagy akár csak rendesen ellenni egymás mellett a passzív-agresszív hazudozókkal.

2024. július 24. 10:32
null
Vésey Kovács László
Vésey Kovács László
Pesti Srácok

Nyitókép: Képernyőkép / Puzsér Róbert Youtube-csatornája

„Tapasztalatból tudom, mennyire nehéz, ha az ilyen áldozatpozőr egy családtag, akit nem választhat meg az ember; habár a Puzsér–Ábrahám ügyet elnézve, akkor sem lehet kimaradni az ilyen alakból, ha idegen. Még aggasztóbb, hogy az utóbbi egy-két évtizedben etalonná vált ez a viselkedésforma, tele lett ilyen figurákkal a világunk, sőt, olykor tömegek rajongják őket meg az eltorzult személyiségüket.

Az eltorzult személyiségek persze nemcsak úgy idepottyannak közénk, és a jelenség megfejtése nem az, hogy »ha létezik Isten, miért engedi ezt?«. Az ilyen beteg lelkek létrehozásáért keményen megdolgozik a társadalom.

Meglepő lehet Puzsér comingoutja, de ha belegondolunk, logikusan illeszkedik a képbe.

Persze, tudjuk, elviccelte, meg irónia, de mégiscsak egy homoerotikus vallomással van dolgunk, amelynek – ha vicc, ha nem – a legnehezebb részén már túl van a tulajdonosa: kimondta a nyilvánosságban. Puzsér a gyerekkori traumák elfedésére kialakult pótcselekvések széles arzenálját vonultatta fel eddig is, így egyáltalán nem lógna ki a sormintából, ha minderre a homoszexualitás tenné fel a koronát.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2024. július 25. 15:14
A polgári intelligencia csúcsa az, amikor a buzi lecigányozza a romát és "lápi tözeghordónak" tartja csak alkalmasnak. Jellemző, hogy erre Azariah is rögtön rátromfolt, mint Pressman szédervacsora-társa.
És Én
2024. július 25. 09:12
Mondjuk az ostoba volt felesége után nem is annyira meglepő.
survivor
2024. július 24. 22:20
Buzsi Puzsi a Tisza fő támogatója. L. honlap..
EX_Terminator
2024. július 24. 18:27
A fasznak kell odamenni csinálni a balhét, és addig folytatni, amíg meg nem rázod a pofonfát Puzsérkám?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!