Zaránd Péter hétmillió forintból gyártotta le a Sétáló Budapest kampányát, ez tisztes helytállás volt

2021. november 08. 09:47

Mivel velem revolverzezik a srácot, néhány tényt rögzítenék.

2021. november 08. 09:47
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Népszerű kérdés momentán, hogy a Márki-Zay Péter jövő évi kampányát vezető Zaránd Péter, a Sétáló Budapest egykori kampányfőnöke, aki a Momentumnál is hasonló funkciót töltött be, vajon alkalmas-e a hivatalára, vagy sem. Mivel velem revolverzezik a srácot, néhány tényt rögzítenék.

I. Jelzem, hogy Zaránd Péter nem akkor volt a Momentum kampányfőnöke, amikor nem sikerült bejutniuk az Országgyűlésbe, hanem a dicsőséges NOlimpia-kampány idején, úgyhogy több tiszteletet a teljesítménynek!

II. Zaránd Péter hétmillió forintból gyártotta le a Sétáló Budapest kampányát. Ennek az összegnek Tarlós István és Karácsony Gergely kampánya is a százszorosába került, és akkor még szó sem esett az aktivistáik számáról meg a médiumaik erejéről. Ennyi pénzből megközelíteni a parlamenti küszöböt az én szememben tisztes helytállás volt, de mindenki ítélje meg maga.

III. Ha valamihez Márki-Zay Péter biztosan ért, az magas hatásfok gyakorlása egyenlőtlen erőforrások mellett, tetemes pénzügyi és médiafölénnyel szemben – ezt eddig kétszer bizonyította Hódmezővásárhelyen, és bebizonyította az előválasztáson is. Tök logikus, hogy olyan kampányfőnököt választ, akinek van ilyen jellegű tapasztalata, akinek nem annyi a tudománya, hogy eléget ötszázmillió forintot a Facebookon meg óriásplakátokon. Jövőre a Fidesz elsöprő anyagi és tudatipari fölényben lesz, úgyhogy az ellenzéknek aszimmetrikus hadviselésre kell készülnie, ha győzni akar – ehhez Zaránd Péter a kellő vezető.

IV. Meg lett választva a miniszterelnök-jelölt, pont úgy, ahogy azt a DK meg az MSZP diktálta. Ezek után ennek a miniszterelnök-jelöltnek hadd legyen már joga olyan kampányfőnököt választani, akinek a képességében és a jellemében megbízik. Az emberek szavaztak, most következik a kampány – kéretik befogni, és beállni az emberek jelöltje mögé. Csak annyira, amennyire elvárnák ugyanezt, ha Dobrev vagy Karácsony győzött volna.

V. Túl kéne lendülni végre a sértettségen, hogy nem Dobrev Klára lett a miniszterelnök-jelölt. Nagyon sok magyar nő van még, akinek a férje nem kártyázta el a köztársaságot. Ha elfogytak, Klára asszony az ellenzék ideális női jelöltjévé lép elő.

VI. Büszkeséggel tölt el, hogy mindkét ellenzéki lista – az O1G-koalíció és a Magyar Kétfarkú Kutya Párt listája is – a Sétáló Budapest kampányából igazolta le a maga kampányfőnökét, továbbá mindkét lista sikeréért sok-sok olyan aktivista dolgozik, aki a Sétáló Budapest koncepciójában is azonosulást talált. Velük lehet megnyerni ezt a választást – ők a magukat ügyek mentén megszervező civilek, akik azért veszik a kezükbe a politikát, hogy leváltsák az elmúlt harminc év összefüggő rendszerét. Kevesebben vagyunk, mint a kurzusok hívei – de miniszterelnök-jelöltet állítunk. Csak felfelé vezet az út.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2021. november 09. 08:03
Egy fidesz-fílmnél 7 millió forint a reggeli kávékra kevés, amit persze a haveri kávézóból rendelnek.
péterx
2021. november 08. 19:38
Tény, hogy Zaránd soha győzelmet nem tudott elérni. Puzsér szerecsnemosdatása sem takarhatja el azt a tényt.
Jason Bourne
2021. november 08. 14:06
"Zaránd Péter hétmillió forintból gyártotta le a Sétáló Budapest kampányát, ez tisztes helytállás volt" És? Mit nyertél vele faszikám? Semmit. Akkor meg mi értelme volt?
bpe
2021. november 08. 13:33
revolverze?.. közbe' dalt is írsz, robbi? :P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!