Albánia
ÉLŐ
Spanyolország
Horvátország
ÉLŐ
Olaszország

Minden szavazat számít – a miniszterek személyesen és telefonon is mozgósítanak (VIDEÓK)

2024. június 08. 17:50

Vasárnap „ne csak elegen, hanem még többen tegyük le a voksunkat a béke mellett” – fogalmazott a honvédelmi miniszter.

2024. június 08. 17:50

Nyitókép: Tuzson Bence Facebook-oldala

Még mindig tart a Fidesz valaha volt legnagyobb kampányhajrája, az Egymillió Találkozás Napja. Lázár János, Nagy István és Szijjártó Péter mellett több más miniszter is kiveszi a részét ebből a munkából.

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter azt írta közösségi oldalán: „Ma van az Egymillió Találkozás Napja, hogy 

holnap ne csak elegen, hanem még többen tegyük le a voksunkat a béke mellett!”

Tuzson Bence igazságügyi miniszter Dunakesziről jelentkezett be, miközben telefonon hívta a választókat. Mint fogalmazott, „minden támogatónkhoz elmegyünk, mindenkivel beszélünk! 

Nincs megállás!  Le kell váltani a háborúpárti európai vezetőket holnap. 

Ehhez viszont el kell menni szavazni! Minden szavazat számít!” – húzta alá a tárcavezető.

Navracsics Tibor területi és közigazgatási miniszter, Veszprém és térségének országgyűlési képviselője is járta körzetét. Erről egy rövid videós összefoglalót tett közzé a közösségi oldalán.

 

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2024. június 09. 15:20
Bizony igy van! A nejem választási biztag. Ő majd este dolgozik, a szavazókörök, ha leadják az összesítést. Nem feltétlenül kell a jegyző mellett ülni, csak ha valami orvoslás szükségeltetik. Várja a telefont. De nem, nem a jegyző, nincs esemény. Viktor telefonált. Igen, voltunk, mentünk. Naná! Csakafidesz! Nesztek tetves vén (libsik).
kerek-a-perec
2024. június 09. 10:18
Orbán & cselédjei Magyarország végtelen pusztítását ösztönzik, elvonják a figyelmet az ország számára ténylegesen fontos kérdésekről és elképzelésekről. A fideszen eluralkodott a populizmus, a Fidesz nincs kikötve vagy nem kötődik a 450 millió tagú EU család elveihez – és ez valójában egy személyi populizmus kultusza Orbán körül. O1G egy becstelen, erkölcstelen mestere a tömegek befolyásolásának művészetének, ki jól megtanulta a KOMMUNISTA TITKÁR éveiben hogyan kell ÁLLANDÓAN résen lenni, hogy az alárendelt nép érzelmeit félelmeit a maga javára kiaknázhassa. A csúti, volt KOMMUNISTA TITKÁR egy alacsony életű, ELVTELEN tróger, kiben vágni lehet a gerinctelenséget, akinek kizárólag egy gondolat cirkál a koponyájába - MINDEN ÁRON MEGTARTANI A HATALMÁT és közben LOPNI, LOPNI, minél többett LOPNI !
Osztap_Bender
2024. június 09. 07:53
Curva nagy lehet a pánik a maffia pártjában! A háború elhárítására való mozgósítással és szavazatszerzéssel igyekeznek hatalmukat megtartani. Pedig annak az első lépése a nato-ból és az unióból való azonnali elmenekülés lenne. Mit keresünk mi magyarok olyan szervezetekben, amelyek háborúba küldenék meghalni idegen érdekekért a magyarokat, ráadásul még a mi pénzükön támogatnák az ukrán haramia államot, közben pedig állandóan gyalázzák hazánkat. Milyen "nemzeti kormány" ez emberek?
kerek-a-perec
2024. június 09. 06:04
Ez a háború azért kezdődött, mert a diktátor Putyin keleti börtönvilága retteg a nyugati civilizált, liberális, demokratikus eszmék ukrajnán keresztüli kelet felé terjedésétől! Idegesíti őket. Nem ismerős számukra. Megijeszti őket. Putyinék jól tudják, hogy a hatalmukat csupán az ellentmondást nem tűrő, erőszak szervezeikre tudják alapozni! Ez az ukrajnai HONVÉDHÁBORÚ a liberális demokrácia és a totalitárius, barbár, sötét zsarnoki ideológiák kultúráinak összecsapása. Az ukrajnai HONVÉDHÁBORÚ az egész világ jövőjét alakítja. Ha hagyjuk győzni a ruszki zsarnokságot és az agressziót, mindannyian elszenvedjük a következményeket. Nincs értelme csak egy gyáva, gerinctelen megfigyelőnek maradni amit ez a háborús vészmadár O1G Fidesze hírdet. Ideje felállni és azonosítani magunkat a 450 millió EU családtagokkal! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!