Szlovákia
15:002024. június 21.
Ukrajna
Lengyelország
18:002024. június 21.
Ausztria

Személyesen kéri az emberektől Nagy István, Szijjártó Péter és Varga Mihály, hogy menjenek el szavazni

2024. június 08. 13:54

Nem csak a Fidesz aktivistái, de a kormány miniszterei is szavazásra buzdítják az embereket az Egymillió Találkozás Napján.

2024. június 08. 13:54

Nyitókép: Facebook/Fidesz

Legalább egymillió embert keresnek fel szombaton a Fidesz aktivistái és politikusai, hogy a vasárnapi szavazás fontosságáról beszéljenek. A soha nem látott mozgósításban részt vesz Orbán Viktor miniszterelnök és a kormány miniszterei is.

Ezt is ajánljuk a témában

Nagy István Facebook-bejegyzésében arra buzdítja az embereket, hogy mozgósítsanak, telefonáljanak, győzzenek meg még egy embert, vasárnap pedig szavazzanak.

Az agrárminiszter korábbi bejegyzésében azt emelte ki: „Tegyünk meg mindent a győzelemért! Csak egy hazánk van, védjük meg! Csak a béke, csak a Fidesz!”

Szijjártó Péter köülgazdasági- és külügyminiszter személyesen beszélt a választókkal – derül ki Facebook-bejegyzéséből. Szijjártó is azt hangsúlyozta, 

Mondjuk el minél több embernek, hogy meg kell állítani ezt a háborús őrületet, szükség van a béke hangjára Európában!

Korábbi közleményében a tárcavezető aláhúzta: „Körülöttünk világháborús, sőt atomháborús készülődés zajlik. Hallhatjuk és láthatjuk egymás után az egyre őrültebb nyugat-európai, amerikai nyilatkozatokat. És nem hagyhatjuk, hogy minket is belenyomjanak a háborúba, nem hagyhatjuk, hogy világháborúba, nukleáris háborúba sodorják Európát és benne Magyarországot” .

Ezt is ajánljuk a témában

A pénzügyminiszter is mozgósít, Varga Mihály Óbudán találkozott a választókkal és a szavazáson való részvételre buzdított és arra, hogy szavazzanak Bús Balázs III. kerületi polgármester-jelöltre.

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. június 09. 04:20
Mondjuk el minél több embernek, hogy meg kell állítani ezt a háborús Finneket Svédeket, szükség van a béke hangjára Európában! --- két észrevétel. Svédet Finnt a Fidesz nem hagyta kinn. Sőt be is engedte, mint a cigányokat az áldozatuk. A másik hogy a háborúnak van hangja, a béke akkor van, ha elcsendesülnek a fegyverek. A Fidesznek is van, de az kezdetektől fogva hamisan énekel. (mint róka a holló szájából a sajtot)
cccbasatu
2024. június 08. 20:14
A fidesznyik Budapestet már elvesztette ismét és vidéken is óriási vérvesztesége lesz! Ahogy elnézem a fidesznyik a kerületbe szinte láthatatlan lett.Na fene szent szakramentom mégis elbukja a fidesznyik a biztosnak hitt pontokat.Azért léptették olajra azt a szegény nőt aki nem tanult az előtte megszégyenített kibuktatott nők példájából,/ esetleg bugyi ügy van a háttérbe!?/
Átoperált Kiscsoportos
2024. június 08. 17:42
Ha vitézyt megválasztják, szájer álló fasszal fog visszaköltözni Pestre.
tompika-2
2024. június 08. 17:00
Nagyon nem örülök neki, hogy így alakult, hogy így elbaszták a kampányt Budapesten egy teljesen alkalmatlan jelölttel és attól tartok, hogy ez országosan ki fog hatni. Hogy lehetett ekkora balfaszságot csinálni? Fittyfenét sem ér már ez a "mindenkit a gátra" kapkodás a finisbeli összeomlás után. Qrvára csalódott vagyok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!