Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Szijjártó Péter: Szombaton egymillió emberrel találkozunk! (VIDEÓ)

2024. június 07. 17:52

A szombat az Egymillió Találkozás Napja lesz, mindenkinek elmondjuk, hogy miért fontos a vasárnapi választás! – mondta Szijjártó Péter pénteken Vatikánvárosban.

2024. június 07. 17:52
Cyprus Hungary

Nyitókép: Danil Shankin / NurPhoto via Getty Images

 

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint a külügyminiszter arra kérte az embereket, hogy szavazzanak a békére az EP-választáson. A háborúból való kimaradás, Magyarország megvédése csak akkor lehetséges, ha mindenki elmegy vasárnap, és a békére szavaz, amelynek a neve Fidesz.

Elmegyünk mindenkihez, hogy elmondjuk, most háború és béke kérdésében mondhatnak véleményt, hozhatnak döntést a magyar emberek

– közölte. 

„Körülöttünk világháborús, sőt atomháborús készülődés zajlik. Hallhatjuk és láthatjuk egymás után az egyre őrültebb nyugat-európai, amerikai nyilatkozatokat” – hangsúlyozta. „És nem hagyhatjuk, hogy minket is belenyomjanak a háborúba, nem hagyhatjuk, hogy világháborúba, nukleáris háborúba sodorják Európát és benne Magyarországot” – húzta alá.

Szijjártó Péter leszögezte, hogy a háborúból való kimaradásnak, Magyarország megvédésének egyetlen módja van: vasárnap mindenkinek ott kell lennie. 

Arra kérem önöket, hogy vegyenek részt az európai parlamenti választáson, és szavazzanak a békére. A béke színe a narancs, a béke neve a Fidesz”

– mondta.   

„És ezt holnap, az Egymillió Találkozás Napján az aktivistáink, politikusaink és támogatóink mindenkinek el fogják mondani” – fűzte hozzá.

A Szijjártó Péter által megosztott videót itt tekintheti meg:

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2024. június 07. 20:58
Velem biztosan nem.
Lajoss
2024. június 07. 20:04
Bohóckirály. 🥳
tompika-2
2024. június 07. 19:25 Szerkesztve
Vajon hova kell utaznia Petinek, hogy találkozzon 1 M emberrel? Kínai lítiumbányába?
Zsolakomarom
2024. június 07. 19:04
Ha hozzam eljonnek, feljelentem az osszeset
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!