A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Orbán: Egymillió találkozás a békéért. Adjunk bele mindent! (VIDEÓ)

2024. június 08. 17:15

Kampánykörútja során a miniszterelnök Szolnokra is ellátogtott szombaton, ahol életének eddig kevésbé ismert részletei is kiderültek.

2024. június 08. 17:15

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke Szalay Ferenc polgármesterjelölt társaságában kampányolt az Egymillió Találkozás Napjára szervezett körútjának szolnoki állomásán. Ennek a legjobb pillanatairól osztott meg egy videós összefoglalót.

A képsorokon többek között az látható, ahogy találkozik az aktivistákkal, telefonon hívja a választókat, illetve több családlátogatás részesei is lehetnek a nézők.

Az összeállításból kiderült, hogy 

Szolnokon született a miniszterelnök első gyermeke, ott lett családos ember.

Sőt, a kormányfő első lakásába is ellátogattak. Elhangzott, hogy ebben az időben Budapestre ingázott, és egy sportszatyorban hordta magával a holmiját.

A felvételt alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 137 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-164
2024. július 27. 01:55
🍓 ️ ­­É­­r­­­t­­­é­­­k­e­l­­­d­­ ­­a­­­ ­­­s­­z­­­e­x­­­i­ ­­­p­u­n­c­­i­m­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­𝐍
kerek-a-perec
2024. június 09. 06:50
A háború azért kezdődött, mert diktátor Putyin keleti börtönvilága retteg a nyugati civilizált, liberális, demokratikus eszmék ukrajnán keresztüli kelet felé terjedésétől! Idegesíti őket. Nem ismerős számukra. Megijeszti őket. Putyinék jól tudják, hogy a hatalmukat csupán az ellentmondást nem tűrő, erőszak szervezeikre tudják alapozni! Ez az ukrajnai HONVÉDHÁBORÚ a liberális demokrácia és a totalitárius, barbár, sötét zsarnoki ideológiák kultúráinak összecsapása. Az ukrajnai HONVÉDHÁBORÚ az egész világ jövőjét alakítja. Ha hagyjuk győzni a ruszki zsarnokságot és az agressziót, mindannyian elszenvedjük a következményeket. Nincs értelme csak egy gyáva, gerinctelen megfigyelőnek maradni amit ez a háborús vészmadár O1G Fidesze hírdet. Ideje felállni és azonosítani magunkat a 450 millió EU családtagjainkkal! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA!
files32
2024. június 09. 05:36
Megy az ölelgeté a kézfogás az ígérgetés aztán holnaptól ugyanúgy szájbaszarják a birkákat mint ha misem történt volna.
kerek-a-perec
2024. június 09. 03:57
Ha ez a szélhámos, háborús hisztériát keltő O1G, volt KOMMUNISTA TITKÁR, meg a többi normalitást felforgatni próbáló fasiszta/náci/komcsi/ávós fertőzött elméjü fidesz cselédek Magyarországa nem hajlandó beadni a derekát, hogy egy liberális, demokratikus, erős közösségekre épített, civilizált EU 450 millió tagú család ŐSZINTE, BECSÜLETES és LELKES családtagja legyen, keblére ölelve az EU alapelveit és ŐSZINTE, BECSÜLETES, LELKES együttműködésével részt venni az ottani közös munkában, a közös problémák leküzdése érdekében – akkor a „BAL SORS AKIT RÉGEN TÉP” hazánk, szépen folytatni fogja menetelését a jól kitaposott útján az egyik katasztrófából a másikba. RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA! RUSZKI HAZA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról