Óriási Fidesz-kampányhajrá: elindult az egymillió találkozás napja

2024. június 08. 09:10

Mráz Ágoston Sámuel szernt a szavazók így még jobban átérezhetik, mekkora tétje van a holnapi választásoknak.

2024. június 08. 09:10

Békemenet, 2024. június 1. (Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt)

 

„Egy kávé, és indulunk!” – írta Facebook-oldalán Menczer Tamás ma reggel, az egymillió találkozás napján. A kormánypártok kommunikációs igazgatója úgy fogalmazott, hogy „fantasztikus nap lesz a mai! Egymillió ember, egymillió találkozás. Mindenki a terepen lesz, 50 ezer aktivistánk és minden politikusunk kopogtat és telefonál.” 

Hozzátette, hogy ma egymillió békepárti emberrel történik találkozás a holnapi győzelem érdekében.

Ma az ország minden pontján békepárti emberek találkoznak, beszélgetnek, a Békemenet után ma újra megmutatjuk az erőnket. 

Holnap pedig mindannyian elmegyünk szavazni, és megvédjük Magyarország békéjét!” 

– hangsúlyozta Menczer Tamás, és azt is, hogy a békepártiak sokkal erősebbek, mint a háborúpártiak.

Erről a napról is kérdezte a Reakcióban Kacsoh Dániel Mráz Ágoston Sámuelt. A Nézőpont Intézet vezetője szerint az egymillió találkozás napja „magyarra lefordítva mozgósítás”. Úgy véli, nagyon fontos, hogy a Fidesz szavazótábora érezze, igenis van vesztenivalója. 

Még akkor is, ha a baloldal mindig megteszi azt a szívességet, hogy két hónappal az adott választás előtt elhiteti magával a győzelmet. És mivel kiváló kommunikációs csatornáik vannak, az egész országgal is megpróbálják elhitetni azt, hogy Orbán Viktornak vége. Mint amikor Márki-Zay Péter 2022 januárjában azt tervezgette, milyen bútort vesz a karmelitába, amikor Karácsony Gergely 2018-ban fel akart biciklizni oda, vagy amikor Simicska Lajos is elsöpörni vélt mindent" – mondja Mráz Ágoston Sámuel.

Hozzátéve, hogy a baloldal, amelyik a jobboldaliakkal is megpróbálja elhitetni, hogy vereséget szenvednek majd, ezzel tulajdonképpen óriási szívességet tesz.

Mert nem engedik, hogy elbízza magát a jobboldal, és arra sarkallja az ide tartozókat, hogy még jobban átérezzék, mekkora tétje van a választásoknak; ahogyan a holnapinak is.


 

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000062
2024. szeptember 06. 16:37
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­é­­­k­­­e­­­l­­d­­­ ­­­a­ ­­s­­­z­­e­x­­­i­­ ­p­­­u­­n­c­­i­­­m­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­­­.­𝐗­­𝟏­𝟖­­.­𝐅­𝐔­­𝐍
2024. június 08. 16:58 Szerkesztve
Úgy vártalak...de nem jöttél. Brutus most szomorú...😅😅😅
Illieral
2024. június 08. 15:23
"Aa címlapon egy 2022-es fotó látható. Mivel a képaláírás nem ezt jelzi szándékos félrevezetésről van szó!" Nekem is feltűnt, a mostanin nem voltak ilyen sokan (bár sokan voltak de nem ennyien.) De milyen már ez a Mandiner is, hogy a sajátjaiknak is folyamatosan hazudik, mire jó ez, mire mentetek vele?
5m007h 0p3ra70r
2024. június 08. 12:00
>>files32 2024. június 08. 11:47 Ha pénzt akarunk hazahozni akkor azokra kell szavazni akik többségben lesznek az EP ben és az nem a fidesz lesz<< "Nem a Fidesz" volt. Nem "lesz". Volt. Az új EP összetételről majd szerda körül tudunk már biztosat. Persze nálatok megint a mézesbödön nyalja ki a micimackót. 😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!