Törökország
18:002024. június 18.
Grúzia
Portugália
21:002024. június 18.
Cseh Köztársaság

Lázár János: Brüsszel helyett Magyarország érdekeit képviseljük (VIDEÓ)

2024. június 08. 18:52

Az építési és közlekedési miniszter szerint mindig olyan embereket kell az ország élére választani, akiknek csak a magyar érdek számít.

2024. június 08. 18:52

Nyitókép: Facebook/Lázár János

„Háború vagy béke, marakodás vagy gyarapodás – túl nagy a tét ahhoz, hogy vasárnap otthon maradjunk. Mindenkit arra kérek, hogy menjen el szavazni. Csak a Fidesz-KDNP jelöltjei azok, akiknek Brüsszelben is Magyarország az első. Most vasárnap csak a béke! Csak a Fidesz!” – emelte ki az ország eddigi legnagyobb mozgósításán a választóknak Lázár János.

Dönteni fogunk az ország egyik fontos kérdéséről is, ez pedig az, hogy június 9-én ki képviselje Magyarországot az európai politikában vagy az európai csatatéren, és milyen mértékben 

– emelte ki az építési és közlekedési miniszter legújabb Facebook-videójában. Úgy véli, mindig olyan embereket kell az ország élére választani, akiknek csak  a magyar érdek számít, akiknek Magyarország az első, és soha nem olyan embereket, akik brüsszeli érdekeket képviselnek Magyarországon és nem Magyarországot képviselik Brüsszelben. 

A miniszter Csongrád-Csanád vármegye településein kereste meg személyesen az embereket az Egymillió Találkozás Napján annak érdekében, hogy szavazzanak.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. június 15. 21:47
akiknek csak a magyar érdek számít. --- Egészen kiváló Magyar Péter ajánló ez a Leszar Jancsi.
Akitlosz
2024. június 09. 14:07
"Lázár János: Brüsszel helyett Magyarország érdekeit képviseljük (VIDEÓ)" Na persze! "Európa egysége" azaz "Brüsszel" akarata fontosabb nekik, mint Magyarország érdekei. Szavazás helyetti kávézással nem lehet érdeket képviselni.
2024. június 09. 12:12 Szerkesztve
Országbérlet Király!!! Budapest 50 év múlva 4 milliós lesz és C alakban Délen fog nőni. Ezeket el fogja mosni a történelem a következő 25 évben: vm.tiktok.com/ZGeq42woQ/ Nem ilyen jövőt szeretnétek a családaitoknak. 🌿💚🌿 AZ UTAZÁSI ÉLMÉNY SZÉKESFEHÉRVÁR-KELENFÖLD KÖZÖTT 💯% Dinamikus, felemelő, inspiráló. ❤️ A pedagógiai pszichológiának van a láthatatlan- tanterv fogalma: Arról. Szól, hogy hogyan néz ki az iskolai környezet. Ha jól, akkor a diák azt éli meg, hogy Ő FONTOS. Ez interiorizálódik. A VÁR ÉPITKEZÉSEK EZT TÜKRÖZIK NEKÜNK. A VÁR, NEMZET MANDALÁJA. AMIKOR OTT VAGYUNK AKKOR EGYÉNILEG MEGÉLJÜK A MAGYAR SELFET. JÓ. ❤️ 🤍 💚 EZT A VÁR MINŐSÉGET LENNE JÓ, KITERJESZTENI AZ EGÉSZ ORSZÁGRA. PL: MINDENKI NYÍRJA A GYEPÉT A HÁZA ELŐTT...stb HA NINCS FŰNYÍRÓJA, AKKOR KAPJON INGYEN KÖLCSÖNBE AZ ÖNKORMÁNYZATTÓL. VAGY BÜNTIT, HA NINCS MEG. EZZEL ÉRJÜK UTOL AUSZTRIÁT!!! HA NINCS PÉNZE, KAPJON FESTÉK TÁMOGATÁST VAGY BÜNTIT, HA NEM FESTI LE A KERITÉSÉT, HÁZOLDALÁT.
2024. június 09. 11:59 Szerkesztve
Lázár Johnny! Realista vagyok. Jöjjön a Vitézy mert kell a szaki. DUNAÚJVÁROS- KUNSZENTMIKLÓS VONALAT MEG KELL ÉPÍTENI. PUSZTASZABOLCS SZÉKESFEHÉRVÁR VONALAT 120-ra elektrikusra ÜLLŐ- GÖMRŐ AZONNNAL !!!!!!! 8km, mire várok???? Tatabánya Bodajk Székesfehérvár. V1 része. Pécel- Maglód: Azonnal!!! 120kilóméterre a gerincvonalakat be lehet lőni. És akkor még rentábilis. Fülöpszállás- Kecskemét??? Egy ilyen kis vonalon már a földmunkák félig jók. Viszonylag olcsó ezeket a kis összekötő vonalakat a Kelet-Nyugat áteresztő képesség növelésére fordítani. Toljatok rá egy mesterséges intelligenciát a vasúthálózatra. Vajon mik lennének a priorításai? Budapest 50 év múlva 4 milliós lesz és C alakban Délen fog nőni. Ezeket el fogja mosni a történelem a következő 25 évben: vm.tiktok.com/ZGeq42woQ/ Utánunk jó lesz.🕊️ DÍCSÉRET: AZ UTAZÁSI ÉLMÉNY SZÉKESFEHÉRVÁR-KELENFÖLD KÖZÖTT 💯% Dinamikus, felemelő, inspiráló. Albertirsánál 120 ment a vonat kanyarban.💯%
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!