Karácsony nem akar békét, szerinte fontosabb Ukrajna területvédelmi harca

2024. június 06. 15:27

Karácsony Gergely úgy érvelt, hogy Ukrajna nem adhatja fel a saját területi integritását. „Szerintem ezen az áron nem lehet békét teremteni” – szögezte le.

2024. június 06. 15:27

Nyitókép: ATTILA KISBENEDEK / AFP

A Mérce interjút készített Karácsony Gergellyel. Budapest főpolgármestere kifejtette az orosz–ukrán háborúval kapcsolatos elképzelését is.

„Szerintem olyan nincs, hogy egy ország megtámad egy másik országot, mint Oroszország Ukrajnát, és mi anélkül akarunk békét teremteni, hogy kétségbe vonnánk azt a jogot, hogy egy ország megvédhesse a saját területi integritását.

Szerintem ezen az áron nem lehet békét teremteni”

– mondta Karácsony Gergely.

Tavaly a Mandiner is beszámolt róla, hogy Karácsony Gergely az ATV Egyenes beszéd című műsorában kijelentette, hogy „háborúban állunk Oroszországgal”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Kapcsolódó cikkek a Háború Ukrajnában aktában.

A háború nem konfekciótermék

Mivel igen sokan szekáltak ezzel a kérdéssel kapcsolatban, itt a válaszom, szokásom szerint köntörfalazás nélkül.

19 órája

Összesen 186 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2024. június 07. 15:21 Szerkesztve
Még főpolgi, de nem kormanyfő! Mindig masról hadoval! Elég, takarodó!
Perczel Éva
2024. június 07. 05:05
Lánchíd gyilkos fővárosi fődiktátor azt sem tudja, hogy Csepel sziget nem északon van. Szóval jobb, ha nem merészkedik külföldi területek felé, és nem véleményez világpolitikai dolgokat. Elég lesz neki a Blahán lévő WC-t megmenteni az oda betolakodóktól.
tavirozsa2
2024. június 06. 22:33
Tényleg azt csináljon Ukrajna ami számára fontos, de ennek a költségéhez nekünk semmi közünk!! Itt ez az egyetlen probléma.. 2022-ben még azt hallottuk, hogy az "egész világ" Ukrajna mellett áll, napjainkban viszont csak az EU/NATO szipolyozása történik! Időközben hová tűnt "az egész világ"? Csak a balekok maradtak?
jooeee
2024. június 06. 21:11
Ennek a kis köcsögnek sisakot a fejére, Kalasnyikovot a vállára, aztán seggberúgni és mehet Ukrajnába területet védeni! Nem itt kell pofázni baromságokat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!