Szlovénia
ÉLŐ
Szerbia

Menczer: Ez a valaha volt legnagyobb mozgósítás (VIDEÓ)

2024. június 06. 14:22

„A szombat lesz az Egymillió Találkozás Napja” – mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

2024. június 06. 14:22

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

„Egymillió ember, egymillió találkozás. A szombat lesz az Egymillió Találkozás Napja azért, hogy vasárnap győzzünk. Ötvenezer aktivistánk és politikusaink szombaton egymillió embert keresnek fel” – mondta Menczer Tamás a Facebook-oldalán megosztott videóban.

Vasárnap meg kell védenünk Magyarország békéjét. A valaha volt legnagyobb EP-kampány hajrájában vagyunk,

és ez a valaha volt legnagyobb mozgósítás” – szögezte le a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2024. június 06. 19:04
720 fős az Eu parlamentje. Mi delegálhatunk 21 főt. Az 5%-os küszöböt minimum 3-4 párt, vagy pártszövetség várhatóan át fogja lépni. Azaz a Fidesz legjobb esetben is max 15 főt tud majd delegálni. Ez 2, azaz KETTŐ fővel több, mint eddig. +2 fő a 720 fős parlamentben a számok nyelvén beszélve nem oszt, s nem szoroz. Pláne békét nem tud hozni. Duma, duma, duma. A valóság az, hogy a nagy lélekszámú országok szavazóin fog múlni a béke kérdése, nem rajtunk. Németország pl 96 főt delegálhat. Nagy létszámú kontingenst küld még Franciaország, Olaszország, Spanyolország és Lengyelország. Ezen 5 ország adja a képviselők felét. Azaz hogy merre billen az Unió, az nagyrészt (80-90%) rajtuk múlik.
lazio154-2
2024. június 06. 17:57
Úgy járjatok, mint néhai barátom! Elhatározta, hogy megméretteti magát, mint képviselőjelölt. Minden estéjét valamelyik kocsmába töltötte, ott szavazókat gyűjtött. Ő nem a BÉKE ígéretével kampányolt, aki megígérte hogy rá szavaz fizetett neki pálinkát-sört. Mikor már volt vagy 500 ígérvénye, biztosra vette bejútását. Az eredményhírdetésnél 5 családi szavazata volt! Ha nem indul még élne!
Kovács Ubul
2024. június 06. 17:39
Bárhol felbukkanhatnak. Megéleztem az ásót.
alexandrosz-2
2024. június 06. 17:25
Békéről hasbaráznak, mindeközben honvédeket küldenek Csádba, miután Afganisztánban, Irakban, Koszovóban hullottak a magyarok az aljas zsidó gazdáik szolgálatában. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben 85+50+5 milliárd eurót szavaztak meg a hoholoknak a háborújukra, 13 szankcióscsomaggal, soktucat szankcióhosszabbítással, meg minden egyéb szarsàggal. A magukat békepártinak hazudó zsideszes gecik mindeközben eszement barom módján támogatják a zsidó apartheid terrorállam népirtásàt, hàborúját, melyben magyar állampolgársággal bőségesen ellátott szadista zsidó gyilkosok bandái gyilkolnak halomra gyermekeket, asszonyokat. A zsideszes patkányoknál nem arra kell figyelni, amit hazudoznak, hanem arra, amit csinálnak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!