Grúzia
15:002024. június 22.
Cseh Köztársaság
Törökország
18:002024. június 22.
Portugália

Június 9-én a lét vagy nemlét a tét

2024. június 06. 05:52

Még a szuverenitás kérdése is háttérbe szorul ehhez képest, hiszen egy atomapokalipszis után nem sokat kezdhetünk közösségi döntésképességünkkel.

2024. június 06. 05:52
Orbán Viktor, békemenet
Borbély Zsolt Attila
Borbély Zsolt Attila
Magyar Nemzet

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

„A választásnak, bármit mondjanak is a globalista bábfigurák, nincs közvetlen belpolitikai tétje, a kormány az eredménytől függetlenül nyilvánvalóan a helyén marad. A hétvégi választások belpolitikai relevanciája a politikai energiák kavargásában ragadható meg. A szereplők kaphatnak egy löketet, amit vagy be tudnak építeni a mozgásukba, vagy nem.

Viszont fontos a győzelem »Európa legnagyobb béketáborának« összetartása végett. A cél az, hogy a június 9-i megmérettetés csak az ellenzék erőit rostálja meg, kedvezően ráadásul. Mert legyen bármennyire rossz is véleményünk Magyar Péterről, de azért ha megjelenése a Momentum két főállású nemzetárulójának pozícióvesztésével jár, az mindenképpen kedvező fejlemény, nemzeti értékekben gondolkodó ember a Kutyapártért sem fog könnyet ejteni, s az sem baj, ha az önmagát új nevében konzervatívnak tituláló Jobbik-maradék végre oda kerül, ahol a hitehagyottaknak helye van, a bejutási küszöb alá, a padlóra, ahonnan aligha fognak valaha felkelni.

S marad a páston a már említett három erőcsoport. A Tisza Párt várható pályaívét lehetetlen előre megrajzolni, a parlamenti párttá válásnak meg annyi buktatója van, pop-up pártból valódi párttá kell válni, ami rengeteg szervezőmunkával, rekrutációval, belső konfliktuskezeléssel jár. Egy EP-választás lemenedzselhető one man show-ként, a parlamenti aligha.

A Gyurcsány-tábor erejét hiba lenne alábecsülni, van mögötte szervezettség, politikai tapasztalat, médiaerő. És hatalmas globalista hátszél a nemzetközi tudatipar formájában elsősorban, mely ott lapul mindenki telefonjában, ott van a moziban, a cenzúrázott közösségi médiában, a Netflix-előfizetésben, a keresőkben, a Wikipédiában. Olyan mögöttes erő ez, mely döntő módon járult hozzá ahhoz, hogy az uniós színtéren lassan a lét vagy nemlét kérdésére redukálható orosz–ukrán háború ügyében a magyar kormánynak egyedül a szlovák vezetés maradt a szövetségese.

Nem véletlenül emelte a Fidesz–KDNP szövetség a háborút a kampány középpontjába. A globalisták helyi lerakatának propagandája szerint a kormány a háborúval »riogat«. Miközben minimális politikai ösztön és minimális tájékozottság esetén bárki érzékelheti az eszkalációt, amely folyamatos és teljes pusztulással fenyeget. Még a szuverenitás kérdése is háttérbe szorul ehhez képest, hiszen egy atomapokalipszis után nem sokat kezdhetünk közösségi döntésképességünkkel.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Győzni kell! – Orbán Viktor a Mandinernek

A miniszterelnököt kérdeztük a Robert Fico elleni merényletről, az európai hadsereg gondolatáról, a magyar–kínai kapcsolatokról, Ursula von der Leyen újrázási esélyeiről, a NATO-főtitkár lehetséges személyéről és a közelgő foci-Eb-ről is.

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek a Választás 2024 aktában.

Lázár János: A győzelem az győzelem

A miniszter szerint még az idei év végéig el kell dönteni, kit indítanak majd a 2026-os országgyűlési választásokon a vásárhely-makói választókerületben.

15 órája

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-95
2024. június 21. 14:04
🍓 ️ ­­­É­­­r­­t­é­k­­­e­­l­­d­­­ ­a­ ­­­s­­­z­e­­x­­i­ ­p­­­u­n­c­­­i­m­­a­t­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­𝐔­𝐍
törölt felhasználó
2024. június 06. 12:43
"Június 9-én a lét vagy nemlét a tét" Aki nem a Fideszre szavaz, az meghal? Mint amikor azt hazudtátok, hogy aki nem oltatja be magát, az meghal ??? 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑 🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑🐑 .
lauderstenonis-2
2024. június 06. 08:58
Az atomapokalipszis megakadályozásához elég ha a fidesz listáján 11. Schaller-Baross Ernő bejut az EP-be, vagy mindenképp szükséges a 12. helyen szereplő Bólya Boglárka mandátuma is? És mi van a listán 5. helyen szereplő KDNP-s Hölvényi Györggyel, aki a közismerten háborúpárti Néppárt frakciójában ül?
Lajoss
2024. június 06. 08:55
A neres tolvajok szempontjából igen… Amúgy egy nagy baromság amit írtál,Atika…😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!