Ukrajna
ÉLŐ
Belgium
Szlovákia
ÉLŐ
Románia

Így skandálták a lengyel szurkolók a ria, ria, Hungáriát Hamburgban (VIDEÓ)

2024. június 18. 11:46

A lengyel szurkolók ismét ötösre vizsgáztak sportszerűségből.

2024. június 18. 11:46

Nyitókép: MTI/AFP/Lars Baron

Megható videót tett közzé egy lengyel szurkoló Hamburgban, ahol Lewandowskiék az első mérkőzésüket játszották a labdarúgó Európa-bajnokságon Hollandia ellen, ugyanis a szurkolók a kikötőváros utcáin a „Ria, ria, Hungária!” rigmust skandálták.

A lengyel szurkolók mindezek ellenére nem lehetnek boldogok, hisz nemzeti együttesük – a magyarhoz hasonlóan – vereséggel indította az Európa-bajnoki szereplését. Hiába szerezték meg a vezetést Hollandia ellen, végül az Oranje fordított, így 2-1-re legyőzte a Robert Lewandowskit nélkülöző Lengyelországot.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Töltődjön fel a Mandinerrel!

Kapcsolódó cikkek a Foci Eb 2024 aktában.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2024. június 18. 12:58
A nép még nem felejtette el a barátságot Tuskóék már igen.
Novicsok-5
2024. június 18. 12:14 Szerkesztve
Érdekes, nemrég a lengyeleket szaroztátok a Mandineren. Nem értem miért nevezzük őket a testvéreinknek. Koszos szlávok, akik az ukrán terrorállamot támogatják, pusztán az Oroszország ellen érzett évszázados gyűlölet okán, miközben Volhíniában tízezrével mészárolták őket a banderisták. Ezek hülyébbek mint mi vagyunk, akik benyalnak a magyargyűlölő tótoknak.
B_kanya
2024. június 18. 12:08
kunfia1 2024. június 18. 12:00 "Kikapott két békés ország csatájában az egyik, van ilyen. Nekünk nehezebb dolgunk volt, hiszen ellenünk a békéből jött Svájc játszott, mi meg az atomháborúból érkeztünk." A HÜLYE kanfiú nem tudja, hogy a lengyelek pár hete kezdeményezték amerikai atomfegyverek telepítését Lengyelországba, a már meglévő AEGIS Ashore rakétavédelmi bázis ("Irán ellen épült, aki térképen mást lát, az putyinista") mellé. Nem baj, miniszoknyás mocskolódó, "pistának még jó leszel". Jaaaa.... Már "pista" sem jutott be.
kunfia1
2024. június 18. 12:00
Kikapott két békés ország csatájában az egyik, van ilyen. Nekünk nehezebb dolgunk volt, hiszen ellenünk a békéből jött Svájc játszott, mi meg az atomháborúból érkeztünk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!