A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A déli vármegyékben sincs megállás – estig kopogtatnak a képviselők

2024. június 08. 15:05

Sorra érkeznek a találkozásokról a fényképes és videós beszámolók.

2024. június 08. 15:05

Nyitóképen Grezsa István, a Fidesz jelöltje kampányol Hódmezővásárhelyen. Fotó: Grezsa István Facebook-oldala

Az ország déli vármegyéiben sincs megállás, sorra járják a háztartásokat a Fidesz jelöltjei és aktivistái az Egymillió Találkozás Napján, a valaha volt legnagyobb kampányhajrában.

Pécs polgármesterjelöltje, Csizmadia Péter több galériát is megosztott a szombati találkozásokról Facebook-oldalán. Az egyikhez kísérőszövegként azt írta:

Soha nem volt még ilyen erős közösségünk! Mindenkire szükség lesz vasárnap!”

 

Ezt is ajánljuk a témában

 

„Egymillió kézfogás, találkozás, beszélgetés”

Szegeden Fülöp László és csapata sem tétlenkedik. Botka László kihívója azt írta közösségi oldalán, „rendületlenül gyűjtjük a találkozásokat, hiszen ma, országosan, össze kell gyűjtenünk belőle 1 milliót!”

„Legyen béke Vásárhelyen, legyen béke Magyarországon!”

Grezsa István, a Fidesz hódmezővásárhelyi jelöltje is járja a város utcáit. „Egymillió kézfogás, találkozás, beszélgetés. Arról szól ez a mai nap, hogy mindenkihez jusson el a választások óriási tétje. Legyen béke Vásárhelyen, legyen béke Magyarországon” – írta közösségi oldalán.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Békés vármegyében is találkozhatunk a Fidesz képviselőivel

Herczeg Tamás Békéscsaba és térségének országgyűlési képviselője arról számolt be, hogy az Egymillió Találkozás Napja számukra a békéscsabai piacon kezdődött, de mint hozzátette, 

estig a választókerület valamennyi településén felkeresik a szavazókat.

Békés vármegyében Békéscsaba mellett Gyulán is zajlik a kampány. A város polgármestere, Görgényi Ernő, – aki 2024-ben is kéri a szavazók bizalmát – arról írt, hogy több száz gyulai polgárt keresett fel az elmúlt napokban, akiknek megköszönte az aláírásukat és a támogatásukat. 

Bejegyzését azzal zárta, „megkértem őket, hogy most vasárnap menjenek el szavazni és voksoljanak rám és jelöltjeinkre. Hajrá, Gyula!”

Kapcsolódó cikkek a Egymillió Találkozás Napja aktában.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. június 08. 15:12
Bástya et. beszart…öröm látni…😂😂😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról