Ha megtérnek a nerhez, azonnal megtehetségesednek, és kiderül, hogy sose voltak kommunisták

2024. január 07. 14:40

Aki ner, az nyer.

2024. január 07. 14:40
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Vannak örök nyertesek! Aki ner, az nyer, vagyis mindig is antikommunista ellenálló volt, vagy legalább megkérdőjelezetlen tehetség. Ellenben Orbánék ellenlábasai nemcsak mindig kommunistak voltak, de tehetségtelenek is. Kivétel nélkül. Ellenben ha megtérnek a nerhez, azonnal megtehetségesednek, és kiderül, hogy sose voltak kommunisták. Így megy ez.”

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: Mandiner / Ficsor Márton

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karbantartó9
2024. január 15. 07:42
Tapir32: Nem a hatalommal kell egyetérteni, hanem önmagad világnézetét ismerni! Aztán ha van olyan politikai erő amelyik azt képviseli, akkor van egyetértés. Az én alapértékeim a a békén és nyugalmon kívül a hagyományos(!) család, a szorgalom és tudás igazságos megbecsülése (semmi segílyke meg sávos adó!), a munka (inkább dolgozom mint nem dolgozom), a haza (büszke magyar vagyok), a keresztény világnézet (szeretettel nézünk a másikra, persze csak egy határig). Ezt ma a Fidesz képviseli. Ha más képviselné, másra szavaznék.
Karbantartó9
2024. január 15. 07:27
NER = Nem gyurcsány és haverjai, nem külföldiek! Melyik nem tetszik, pubi?
Syr Wullam
2024. január 08. 07:01
Hogy ki és mitől lesz tehetséges vagy tehetségtelen, azt én azért nem nagyon firtatnám abban a balos közegben, amelyiknek FAM oboázik mostanában. 😌
2024. január 08. 05:30 Szerkesztve
Erdős Péter 1990-ben, az un rendszerváltás évében halt meg. Addig a Neoton és Csepregi természetesen a kegyeltjük volt. De például Csepregi az un. "Magyar(sic)Művészek Konzorciumában, az amelyikkel átjátszották Várszeginek a Hungarotont, nem vett részt. És azóta sincs tudomásom olyan Bródy- vagy Koncz féle politikai tevékenységéről. Ellenben az azóta eltelt 34 év alatt bebizonyította hogy Erdős nélkül is meg tud élni, zenéjükre van igény és közönség. Most sem a Fidesz miatt adhat koncertet. Úgyhogy ez a cikk inkább egy zsigeri és felesleges köpködés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!