Vitézy Dávid Rónai Egonnak: Paranoiás felelőskeresés zajlik jelenleg a MÁV-nál (videó)

2023. szeptember 14. 19:19

A korábbi közlekedési államtitkár a műsorban hangsúlyozta, nem a sértettség beszél belőle.

2023. szeptember 14. 19:19

Vitézy Dávid, korábbi közlekedési államtitkár az Index Konkrétan című műsorában fejtette ki a véleményét Rónai Egonnak azzal kapcsolatban, hogy szerinte mit kéne megváltoztatni jelenleg a magyarországi közlekedési irányítással kapcsolatban. Hangsúlyozta, annak ellenére, hogy nem lett miniszter, nem a sértettség szól belőle.

Vitézy szerint „paranoiás felelőskeresés” zajlik jelenleg a MÁV-nál, és nem értett egyet a Lázár János vezette minisztérium azon intézkedésével, hogy a problémát a vezetők felmentésével próbálják orvosolni.

Úgy véli, ezzel sok kiváló szakembert veszítenek el, ami méltatlan a magyar közlekedéspolitikához.

Ahogy a Mandiner is beszámolt róla, az elmúlt hetekben komoly vita alakult ki Lázár János és Vitézy Dávid között, azt követően, hogy utóbbi több kritikát is megfogalmazott a magyar vasút helyzetével kapcsolatban.

Ezt is ajánljuk a témában

Vitézy érzelemvezéreltnek, kapkodónak és komolytalannak nevezte a magyar közlekedéspolitika lépéseit.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gabcika11
2023. október 03. 13:28
Sajnálatos, hogy ilyen szakember nem kap kormányzati megbízatást.
olajfa1
2023. szeptember 16. 13:39
Vitézy Dáviddal az az egyetlen baj hogy úgy gondolja hogy csak és csakis ő ért a vasúthoz meg a kötöttpályás közlekedéshez meg a tömegközlekedéshez! Mondjuk az, hogy Lázár leállította az őtült projektet... hogy a délit meg a nyugatit egy gigantikus alagúttal kötik össze ezért Lázárnak HATALMAS GRATULÁCIÓ!!! EZ AZON KÍVÚL HOGY RENDKÍVÜL DTÁGA LENNE... meg teljesen értelmetlen... egyszerüen fizikailag sincsen megfelelő hely a Déliben egy "nemzetközi állomásra"... azon kívül a legnagyobb probléma AZ ALAGUT BALESET ESETÉN VALÓ HASZNÁLHATATLANSÁGA, A MENTÉS SZINTE LEHETETLENNSÉGE MIATT AZ EGÉSZ ESZETLEN DOLOG! egyszerűen műszaki barbársdág! Nem azt mondom hogy lehetetlen -mert a "Csalagutat" is megfúrták... meg használják is,... de ott nem volt választás!... De itt B.pesten., számtalan olcsőbb előnyosenn és MEGLÉVŐ HELY ÉS INFRATRUKTÚRÁVAL RENDELKEZŐ lehetőség ben!!! A Nyugatit, a Keletit a Kelenföldit kellene hatékonyan összekötni hogy a KERESZT NEMZETKÖZI FORGALMAT BIZTOSÍTANI LEHESSEN!
lájkbajnok
2023. szeptember 14. 20:38
Orbán rokona.
nemecsek-3
2023. szeptember 14. 20:09
Vitézi fiatal hévvel biciklilovagként került a BKK-ba de ellentétben Karrival nem idiótább hanem normálisabb lett. Sajnos még mindég fiatal és a komcsi berögződéseket nem érti, nincs igaza, hogy nem kell a tisztogatás. Lázár is megy mint a tank- Csányi mondta róla miután eltöltött vidéken pár évet, hogy ha nehezen is, de megérttette vele, hogy a mezőgazdaságot nem lehet úgy működtetni mit ahogy ő képzelte. Most itt is ugyanaz a helyzet. Kell a kirugás mert ki kellene végre takarítani MÁV -ból a mindenhez is értő kommunista/liberális beütésű szerencselovagokat, (még akkor is, ha pillanatnyi érdekükben a köpönyeg Fideszoldala van kívül) de nem ez van mert Lázár nem ért a vasúthoz meg az emberehez sem nem lát át rajtuk így a fürdővízzel megy a gyerek. Ezért Vitézi szavaiban van igazság is. A vasútnak égető szüksége lenne nagyon kemény szakmát is értő vezérigazgatóra és a rendteremtést rábízni, Sajnos nálunk nagy hiány van Hernádikban Csányikban, Ilyet találni Lázárnak túl nagy falat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!