Pankotai Lili Somogyi Zoltánnal parolázott

2023. április 27. 12:19

A szociológus korábban elismerte: az ő cége készítette az amerikaiak „Ruszkik, haza!” plakátkampányát.

2023. április 27. 12:19
null

Korábban a Mandiner írt róla, újabb kordonbontás volt hétfő este a Karmelita kolostornál. Ezzel részben egybeesett egy másik tüntetés is, melyet a tanárok közalkalmazotti jogviszonyának tervezett megszüntetése ellen szervezett egy diákmozgalom. Ezen az eseményen felszólalt a tavaly októberi trágárkodásával hírnevet szerző Pankotai Lili is, aki felszólított mindenkit, hogy induljon el a Karmelitához.

Csütörtök délelőtt kiderült:

Pankotai Lili és Somogyi Zoltán találkozott egymással.

Utóbbi korábban elismerte, hogy az amerikaiak „Ruszkik, haza!” plakátkampánya elkészítésében szerepet játszott az a cég is, melynek ő a résztulajdonosa.

Forrás: Bohár Dániel Facebook-oldala
Forrás: Bohár Dániel Facebook-oldala

Somogyi Zoltán reagált

A szociológus tagadja, hogy a tüntetések kapcsán találkozott, beszélgetett volna Pankotai Lilivel. „A hatalom lesipuskás fotósai »lekapták« tegnap, hogy meghívtam Pankotai Lilit és új osztálytársait egy »osztálykirándulásra« az Átszálló névre hallgató helyre”írta Facebook-oldalán a szociológus. Somogyi elárulta, körülbelül tízen jöttek el az osztályából. „Rólatok és korrupt rendszeretekről szerintem három mondatnál többet nem beszéltünk” – címezte Deák Dánielnek a szociológus.

Később azt állította, először találkozott és beszélt Pankotaival. „Perek jönnek. Sajnos. Mert utálok perelni” – írta bejegyzésében Somogyi.

Deák Dániel: Nem, Zoltán, nincs igazad. Ne kend ránk. Ezt ti csináltátok

„A baloldalon hosszú hagyománya van annak, hogy amikor ki akarják zárni a viszontválasz lehetőségét, akkor mondandójukat egy gyerek szájába adják” – reagált Somogyira Deák Dániel. Hozzátette: „Zoltán, nincs igazad. Ne kend ránk. Ezt ti csináltátok”.

„Érdekes módon pont veled találkozott, akinek ügynöksége most háborúpárti kampányt vezényel épp. Nem fura, hogy te csinálod a háborúpárti kampányt is, most meg véletlenül találkozol a kordonbontás címlaplányával?!” – zárta bejegyzését a politikai elemző.

Nyitókép: Facebook

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamionos77
2023. május 17. 14:33
Olyan pokoli gyűlölet van ennek a kislánynak az arcára írva hogy szinte ilyesztő!
ebalint
2023. április 28. 07:35
A Lili kedves szüleinek is a kurva anyját! Gondolom a moslékokra hajaznak. Arra is kíváncsi lennék, hogy a gimiben milyen szellemű oktatás-nevelés folyik.
citromosParizer
2023. április 27. 21:24
Somogyi fogja majd ennek a buta lánynak a repjegyet venni Rómába, amikor dobják, mint Kucut, aztán mehet strihelni?
Rasdi
2023. április 27. 17:27
Ha már plakátkampány. A napokban a Kelenföldi buszpályaudvaron, ahol a 150,250, 251 és betűs változatai indulnak Dél-Buda fele szúrta ki a szememet egy nagy plakát, amelyik valami brüsszeli hivatkozási cég megbízásából hirdette, hogy Magyarországon az átlagbér az EU-énak mintegy 30 %-a. Valahogy úgy sugalva, hogy az "összetartozásunknak" köszönhetően ez a különbség csökkenni fog. A pofátlansága miatt kerestem rajta, hogy ezt ki sz@rta oda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!