Pankotai Lili már a tanártüntetésen is kordonbontásra hergel (VIDEÓ)

2023. április 24. 21:02

„A játékszabályokat átírjuk, a sakktáblát felborítjuk” – mondta a végzős gimnazista.

2023. április 24. 21:02
null

Amint arról beszámoltunk, újabb kordonbontás volt hétfő este a Karmelita kolostornál, a baloldali politikusok ellen könnygázt is bevetett a rendőrség. Ezzel részben egybeesett egy másik tüntetés is, melyet a tanárok közalkalmazotti jogviszonyának tervezett megszüntetése ellen szervezett egy diákmozgalom. 

Az egykori pécsi gimnazista az Infostart tudósítása szerint beszédében azt mondta: „ha a tanáraink nem tüntethetnek, akkor mi, diákok fogunk (...) A játékszabályokat átírjuk, a sakktáblát felborítjuk (...).” Ezután felszólított mindenkit, hogy induljon el a Karmelitához, ahol éppen kordonbontás zajlik.

Nyitókép: MTI, Koszticsák Szilárd

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Potymog
2023. április 25. 20:58
"Ezután felszólított mindenkit, hogy induljon el a Karmelitához, ahol éppen kordonbontás zajlik." Pontosabban: a telefonjából felolvasta a felszólítást. Vajon ki írta a szöveget?
Jooee
2023. április 25. 20:53
Nyomni kellett volna neki könnygázt rendesen, de akár egy szemkilövés is jól jött volna, hiszen a bandája is ezt csinálta!
Kaldvi
2023. április 25. 19:34
mindegy hogy fiatal, akkor is dögöljön meg
KBA98
2023. április 25. 17:28
ez a kis primitív senki azt hiszi, hogy sokat nyer? NEM! Most veszít el mindent!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!