Iskolát vált Pankotai Lili, a baloldal új, trágárkodó csillaga

2022. november 14. 22:00

A pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziumának (most már csak: volt) diákja a részletekről egyelőre nem kíván nyilatkozni.

2022. november 14. 22:00
null

Pankotai Lili távozik a pécsi Nagy Lajos Gimnáziumból – írta meg a Telex. A lapnak a diáklány azt írta, hogy

A diáklány az utolsó évét fogja befejezni az új gimnáziumában, miután október 23-án beírta magát a politikai-közéleti történelembe egy „faszozós” slampoetry művel.

Az előadás után a pécsi Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnáziuma elhatárolódott a diáklánytól.

„A faszomat bele!" - új baloldali „csillag" született az október 23-i tüntetésen (videó)

„Ha el sem hiszed, hogy én, és mi vagyunk a jelen, és a kibaszott jövő" - szögezte le felszólalásában Pankotai Lili. A tanártüntetésnek induló, aztán baloldali tüntetéssé váló október 23-ai megmozdulás során egy pécsi végzős gimnazista, Pankotai Lili egy slam poetry-re emlékeztető „művet" adott elő.

Nyitókép: MTI

Összesen 289 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2022. november 15. 18:35
Remélem, a blankával (fehérrel) indított trágárdivat itt a lilánál befejeződött!
masikhozzaszolo
2022. november 15. 15:40
A gépállomáson lesz munka, már a beszédmódot tudja. Traktoroslány. No, nem az új, a NEW Holland! A régi körmös!
Dobrevita
2022. november 15. 15:09
Tizenévesen a nevét nem tudja leírni, de a gyűlölet már el van ültetve a lelkében. Ennyi elég az ifjúság oktatásából, mert így kész is a bal oldali szavazó. Nem baj, drogfogyasztónak és fogatlan kurvának még jó lesz, a woke-progresszívok által vizionált társadalomba másra meg nincs szükség.
Sven
2022. november 15. 13:13
A zavarodott NOÁr, aki élete anarchista színjátékát játsza épp, cseszett bele a szerencsétlen Lili sorsába. Innen aztán jön a trauma és a dac sorstorzító drámája a kislányra. Noárt csendben lecsavarni, elszigetelni, aztán mehet, ahová való: a pszichiátriára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!