Somogyi Zoltán elismerte: az ő cége készítette az amerikaiak „Ruszkik, haza!” plakátkampányát

2023. április 15. 12:39

Hont András szerint „erre aztán kurva nehéz büszkének lenni”.

2023. április 15. 12:39
null

Az ATV Öt című műsorában Gyöngyösi Márton Széder-estje mellett szóba került az amerikai nagykövetség támogatásával ezen a héten indított plakátkampány is, melynek keretében  „Ruszkik haza” fehér feliratú plakátok kerültek ki az utcákra, azzal a szöveggel, hogy 1956 Magyarország, 2023 Ukrajna”.

A plakátok másik felén az szerepel, hogy „béke akkor lehet Ukrajnában, ha az orosz megszálló hadsereg kivonul”.

Az üggyel kapcsolatban szóba kerültek az amerikaiak által szerdán bejelentett, a vártnál jóval enyhébb, és Magyarországot nem is érintő szankciók, melyek kapcsán

Hont András elmondta: a messiásvárás „a végzetesen beteg ellenzéki értelmiségről szól”.

Szerinte a „Facebook-értelmiségiek” – akiknek a DKTV-n kívül nem maradt más felülete, mint a közösségi oldal, ahol Orbán Viktorról írnak „csúnyaságokat” – azt gondolják, hogy Nyugatról jön a pénz, az erő és a tudás.

„Tényleg az van, hogy felerészben az ellenzéki tevékenységet átvette a CIA” – szögezte le Hont a többi szereplő nagy megrökönyödésére. Hozzátette: az ellenzék másik bevételi forrását a „NER utalja”.

Nem sokkal később Hontnak azt is sikerült kihúznia Somogyi Zoltánból, hogy a plakátok elkészítésében szerepet játszott az a cég is, melynek ő a résztulajdonosa.

Állítása szerint azonban az operatív munkában nem vesz részt évek óta, és kérte is a kollégáit, hogy legközelebb szóljanak neki, ha ilyesmit csinálnak, hogy a nyilvános szerepléseinél legyen tisztában minden körülménnyel.

Annak ellenére, hogy nem tudott róla, Somogyi aztán megpróbálta megvédeni a plakátkampányt.

Ezt megvárom, mert erre kurva nehéz büszkének lenni” – szólt közbe Hont. Somogyi szerint jó, ha van egy ellenálláspont a „kormányzati progagandával” szemben.

Összesen 298 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Független
2023. április 16. 08:39
Micsoda karrier! Micsoda sármos megjelenés! Irigylésre méltó! Kiváló példakép! Állandó megbízások, biztos támogatói háttér, repülőbérlet Wasingtonba, gazdagság, jólét, gondtalanság, boldog múltnélküléség, carpe diem, micsoda srác....bocsánat úriember!! a magyar fiatalok példképe! Gazdag, jól kommunikáló, gondtalan ember, az aktuális világhatalom feltétlen kiszolgálója, igazi csodagyerek, bármelyik országban bevethető, mindegy hogy papíron melyik nemzeti politikai harcáról legyen szó........a Momentumba való srác, miniszterelnök-jelöltnek való! Sok-sok dollárt hoz Magyarországra, ami csak úgy jön, csak kérni kell.........rendes ez az USA, nem tudom mit beszél itt annyi rosszat sok ember a szimpi elnökükről is. Fogjuk fel úgy, hogy egy magyar irányítja a világot, de legalább is Európát! Az egyetlen komoly mondat a végére: Soros György valóban egy tehetséges magyar, de a videónmegsosztókon vele készült riportfilmeket végignézve, egy igazán félelmetes elme és teljesen érthető miért nem szeretik (enyhe kifejezés) és utasítják el világszerte.
Osztap Bender
2023. április 16. 08:35
Jellemző a fényképén az orr és a fül viszonya, alakja. A "vadabb" magyarok rövidebben szokták ezt kifejezni, de az állítólag antiszemitizmus. Az pedig csúnya dolog, a szájkosár törvény még bünteti is.
világbéka
2023. április 15. 23:29
A Magyar Szabadságharcos Rádió utolsó SOS-üzenete,az 1956-os magyar forradalom idején. Eisenhower amerikai elnök október 31-i elnökválasztási televíziós és rádióbeszédében a magyar nép iránti csodálatának adott hangot. Ugyanebben a beszédben azonban azt is kijelentette, hogy az Amerikai Egyesült Államok az új magyar vezetést nem tekinti potenciális szövetségesének és nem fog katonai segítséget nyújtani a magyaroknak. Ezzel Moszkva gyakorlatilag megkapta a jóváhagyást az invázióra. Az Amerikai Egyesült Államok finanszírozásával működtetett Szabad Európa Rádió a magyarországi közvélemény egyik fő információs forrása volt ezekben a napokban. A november 4-i szovjet támadást követően a rádiócsatorna folyamatosan kitartásra biztatta a fegyveres felkelőket és A NYUGAT VÁRHATÓ KATONAI SEGITSÉGÉRŐL BESZÉLT... https://www.youtube.com/watch?v=96VBZF8EwvI
FeketeFehér
2023. április 15. 22:50
De mi a baj a "Ruszkik haza" plakáttal? Törvényt nem sért, simán belefér a többi kampányba, nem nagyon lóg ki. Somogyi meg simán megteheti. Nincs miért felelősségre vonni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!