Hont András: Vona személyében egy sokkal rendesebb embert ismertem meg, mint Isten választott népe közül megannyi egyedet

2023. április 15. 08:54

A megmondóember a Széder-esti botrány kapcsán különbséget tett a Jobbik egykori és jelenlegi elnökének gesztusai között, majd megállapította: Gyöngyösi pálfordulásának hitelessége áldozathozatal nélkül megkérdőjelezhető.

2023. április 15. 08:54
null

A pénteki Ötben is szóba került a zsidólistákat szorgalmazó Gyöngyösi Márton amerikai nagykövetségen eltöltött Széder-estéje.

A résztvevők számos aspektusból néztek rá a történtekre: Somogyi Zoltán azt emelte ki, hogy a résztvevők közül egyedül a Jobbik elnöke volt politikus, ebben lehet egy tudatosság is. A szociológus furcsállta azt is, hogy Heisler András MAZSIHISZ-elnöknek csak napokkal később okozott problémát a nem egy antiszemita botrányba keveredő Gyöngyösi jelenléte. 

Konok Péter szerint maga a zsidó ünnep annyira intim, hogy nem itt volt a helye a kapcsolatok normalizálásának, ráadásul szerinte Gyöngyösit „még alaposan meg is alázták”, Canossát járattak vele.

Ezután jött a hirtelen kipát is felvevő Hont András reakciója, aki a vallási fejfedőben kijelentette: Pressmannek sikerült a magyar zsidó közösséget meggyaláznia.

Hont ezután összehasonlította Gyöngyösit és – az adásból éppen hiányzó – Vona Gábort. Elmondta: igenis van út a nácizmusból és a különféle szélsőségekből a judeofíliába, és ehhez nyitottan kell hozzáállni. Hont szerint azonban azoknak, akik megváltoztatják a véleményüket, valamilyen áldozatot is kell hozniuk, valamiről le kell mondaniuk. Ezt Vona Gábor megtette öt évvel ezelőtt, míg Gyöngyösi Márton azonban azóta is jól fizető EP-képviselői pozícióban ül.

A hitelesség áldozat nélkül megkérdőjelezhető – mondta Hont.

„Én Vona személyében egy sokkal rendesebb embert ismertem meg, mint Isten választott népe közül megannyi egyedet” – tette hozzá.

Nyitókép: YouTube

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. április 15. 17:26
TE HONT! "azoknak, akik megváltoztatják a véleményüket, valamilyen áldozatot is kell hozniuk, valamiről le kell mondaniuk. Ezt Vona Gábor megtette öt évvel ezelőtt, míg Gyöngyösi Márton azonban azóta is jól fizető EP-képviselői pozícióban ül." VONA milyen áldozatot hozott? BEÜLT SIMICSKA ölébe, NEM aprópénzért bizonyára, és BUKTAK egy HATALMASAT ! MOST pedig ismét abban gondolkodik, hogy valahogyan majd visszatér az országos politikába! MERT nehogy azt a gondold, hogy nem az a célja azzal a reformkorral! FÉLREÉRTÉS ne essék, én nem hiányolom VONA részéről az áldozatot, csak nehogy MÁRTÍRT csinálj már VONÁBÓL!
bogyo1
2023. április 15. 16:18
Maradjunk annyiban, hogy vona egy sz@r, semmirekellő gazember, aki élő bizonyíték, a politikusok hitványságára. Ez az emberszerűség többet ártott a nemzeti érzelemnek, a hazafiság bensőséges érzésének, mint az egész kommunista csőcselék, Sztálin óta. Egy csúszómászó gerinctelen féreg, akihez képest még Gyurcsány is egy glória.
Obsitos Technikus
2023. április 15. 13:38
Hogy terjedt el ez, hogy Vona zsidó lenne? Abba nem tudok beleszólni, hogy a nagymamát meglepte-e egy ószeres a gangos bérházban, de akár Vona a nagyapja akár Zázrivecz, egyikük sem zsidó. És se Pélyen, se Domoszlón nincs a polgári anyakönyvben vegyes házasság. Az tény, hogy Zázrivecz-Vona története (egyelőre és számomra legalábbis) a nagyapa 1944-es veszteséglistájáig követhető, és onnan nem egyértelmű, hogy mikor kötötte össze a nagymama az életét Zázrivecz Józseffel, de ez nem befolyásolja azon véleményemet, hogy Vona Gábor mind apai, mind anyai ágon r.kat. földművesek gazdálkodók leszármazottja.
írmag
2023. április 15. 13:31
Itt, a viseletek kapcsán, a magyar bőgatyától az Árpád-sávos lobogóig lehet néhány elnézést, elvetemültségektől függően még bocsánatunkat is kérni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!