Nem, Zoltán, nincs igazad. Ne kend ránk. Ezt ti csináltátok.

2023. április 27. 16:11

A baloldalon hosszú hagyománya van annak, hogy amikor ki akarják zárni a viszontválasz lehetőségét, akkor mondandójukat egy gyerek szájába adják.

2023. április 27. 16:11
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„A baloldali háttérember, Somogyi Zoltán sértegető bejegyzést írt ma nekem, miután Bohár Dániel lebuktatta őt. Itt a válaszom:

Kedves Zoltán! Teljesen megtévesztő a kérdésed. Képmutató! Lili kezébe nem mi tettünk hangosbemondót. Nem mi küldtük a színpadra. Nem mi tettük a liberális médiumok címlapjára. Hanem a baloldal.

A baloldalon hosszú hagyománya van annak, hogy amikor ki akarják zárni a viszontválasz lehetőségét, akkor mondandójukat egy gyerek szájába adják. Lásd még Greta Thunberget, akire világszintű kampányt húztak baloldali aktivista szülei, menő médiaügynökségek és egy adott gazdasági lobbi. Ez mára már köztudott tény.

És most a hazai baloldalnak annyi fantáziája volt, hogy ezt lemásolta.

Szóval nem, Zoltán, nincs igazad. Ne kend ránk. Ezt ti csináltátok.

És érdekes módon pont veled találkozott, akinek ügynöksége most háborúpárti kampányt vezényel épp. Nem fura, hogy te csinálod a háborúpárti kampányt is, most meg véletlenül találkozol a kordonbontás címlaplányával?!”

Nyitókép: AFP/Kisbenedek Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dolll
2023. április 30. 12:19
Nem tudom, ki, hogy van vele, de engem, 18 évesen a szüleim nem engedtek volna el egy 50-es férfi, semmilyen programjára/meghívására. Még akkor sem, ha többedmagammal, 7-8 (9-10) másik osztálytársammal megyek. Az osztálykirándulás, az osztálykirándulás. Tudja a szülő, hogy ott van pedagógus, van felügyelet, és a gyerek legalább biztonságban van. De itt milyen keretek között zajlott a találkozó????? (Szerencsétlen kislányt nem akarom bántani, gyerek még, nem látja, hogy használják, és kihasználják, nyilván imponál neki a figyelem. Akiknek itt szégyellni kell magukat, azok a környezetében lévő felnőttek. Elsőként a szülei, akik egyrészt nem tanították meg viselkedni, mert lehet ők sem tudnak, valamint azok a felnőttek is elsüllyedhetnek szégyenükben, akik éppen politikai töltényt csinálni ebből a kis szerencsétlenből.)
tiszai
2023. április 28. 13:25
Ezek a Danik tényleg ilyen gyöpösek. Somogyi leírta, ő hívta meg ezeket a fiatalokat. A Föelemző pedig ezt úgy adja elő mintha a cimbije lebuktatta volna őket. Szánalmas.
tiszai
2023. április 28. 13:21
Szeretném ,ha tudnád ez a"gyerek" az osztálytársaival együtt választó és választható állampolgár lesz jövőre.
CharlieM
2023. április 28. 12:11
Aztán a geoláda meglett, Dániel? Megnyugodtál már, elmúlt a kis ijedelmed?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!