Dani! Lili 18 éves. Szarháziak vagytok, amikor ezt csináljátok vele

2023. április 27. 14:48

A hatalom lesipuskás fotósai „lekapták” tegnap, hogy meghívtam Pankotai Lilit és új osztálytársait egy „osztálykirándulásra”

2023. április 27. 14:48
null
Somogyi Zoltán
Somogyi Zoltán
Facebook

„Na, kedves Deák Dániel, ez most meg mi? A hatalom lesipuskás fotósai »lekapták« tegnap, hogy meghívtam Pankotai Lilit és új osztálytársait egy »osztálykirándulásra« az Átszálló névre hallgató helyre.

Talán emlékszel, hogy Pécsről, hónapokkal ezelőtt azért távozott, mert az osztályfőnöke közölte vele: nem mehet el az osztálykirándulásra. Csak azért, mert felolvasta egy versét egy tüntetésen.

Rá egy pár hétre jeleztem neki, nem személyesen, hogy az új osztályát meghívom egy osztálykirándulásra. A szervezés sokáig zajlott, nem nagyon volt közös időpont. Tegnapra lett. Körülbelül tízen jöttek el az osztályából, akikről valamiért nincsen fotó.

Hamburgert, pizzát ettek a fiatalok, majd visszamentek az iskolába. Rólatok és korrupt rendszeretekről szerintem három mondatnál többet nem beszéltünk. A téma arról szólt, hogy ki mi lesz, hova megy tovább az érettségi után.

Dani! Lili 18 éves. Szarháziak vagytok, amikor ezt csináljátok vele.”

***

Nyitókép: Facebook 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 261 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gusztiapu
2023. április 29. 15:33
Lilikével a regnáló "hatalom" nem csinál semmit, de a hatalommal egyet értő újságírók sem. Csak tudósítanak. Mégpedig arról, hogy önök, Somogyi úr, már megint politikai prostituáltat csinálnak egy buta gyerekből. Lelkük rajta.
gutyanj
2023. április 29. 10:22
Hazudsz patkány!!! Lilike 18 éves? Igen? Szegény kis káromkodó hülye picsa. Te meg ott ártasz Magyarországnak ahol csak tudsz. Nem Orbánnak, hanem nekünk magyaroknak te féreg.
Pax22
2023. április 29. 08:48
A stílus maga az ember! Egyesek a volt iskoláját ítélik el, amiért nem " díjazta" az alpári modort. Az egyházi iskolának vannak saját szabályai, amit a beiratkozáskor vállal a szülő és ezáltal a gyerek is. A véleményt meg lehet fogalmazni alpári jelzők nélkül is. Az is szégyellheti magát, aki politikai célokra használ fel egy ilyen gyereket, és azok is akik tapsolnak neki.
Davidov
2023. április 29. 07:40
Minden köcsög gané politikus és propagandapatkány kihasználja, minden politikai oldalon, vitya jól keveri a kártyát?! Aztán majd csak összedől a kárlyavár-a?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!