Jakab a jobbikos „szövetségesekről”: Ha azt látják, hogy ez egy életképes mozgalom, akkor jönni fognak!

2022. augusztus 24. 10:02

Rónai Egon se hagyta szó nélkül a korábbi Jobbik-elnök mondatait.

2022. augusztus 24. 10:02
null

Jakab Péter az ATV Egyenes beszéd című műsorának vendége volt, ahol Rónai Egon az új mozgalmáról kérdezte.

Nem én tértem le az útról, hanem a Jobbik tért át a hatalom útjára

– válaszolta Jakab a Jobbikkal való szakítás kapcsán. Elmondása szerint „stratégiai csöndet” kért tőle a párt új elnöke, Gyöngyösi Márton.

Egyértelműen – válaszolta Jakab arra kérdésre, hogy kitolták-e a pártból. Rónai megkérdezte, hogy az ismert jobbikos politikusok közül mennyien követik majd, mire az exjobbikos politikus úgy reagált:

Sokan kivárnak, hogy mi lesz a Nép pártján mozgalomból. Ha azt látják, hogy ez egy életképes mozgalom, akkor jönni fognak!

A műsorvezető szerint ezek az emberek nem számítanak szövetségesnek, hanem ők azok, akik megvárják, hogy hol lehet kenyeret keresni a következő években.

Az interjút itt nézheti vissza:

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nicki
2022. augusztus 28. 11:25
Azert csinal morgalmat es nem partot, mert addig is ülhet a Jobbik frakcioban a parlamentben es felveheti a kepviselöi fizetest.
szürkeSzarvas
2022. augusztus 24. 12:42
Meglátjuk,az Enci mit "talál ki". Már gondolkodik a részleteken! :)
critical man
2022. augusztus 24. 12:40
A 2018-as 1/3 felén 3-mal több párt. -Kérek egy pizzát! -Uram! Kész a pizzája, hány felé vágjam, 4 vagy 8 felé? -Legyen csak 4, mert 8-at nem tudnék megenni.
ki itt betépsz...
2022. augusztus 24. 12:17
. Úgy tanulta nevelőtisztjétől, lángszavú gyurcsánytól, hogy a kádári nosztalgia hiába idejétmúlt dolog, ha eleget szajkózzák a sötétben tartott, svájci frankkal és egyéb trükkök százaival átvágott NÉPnek az akkor hallott hívószavakat, mindig lesz, aki "újra, meg újra" (áthallás megvót?) könnyes szemmel borul a lábaik elé. Talán csak a mai jobbikosok, azaz a harcos kommunista ifjak kihalása után válik történelemmé a "háromhatvanas" kenyér, a parizer és tsai, amivel sok éhes proli még mindig fogható. (Ha az őszödi böszme közben tudatta, hogy "ingyenebéd nincs", akkor is) Ha jakab most azzal kampányolt volna, hogy "A krumplileves legyen krumplileves!", akkor is lett volna támogatója, aki könnyben úszó szemekkel boruljon a lába elé. Néhányuk még akkor is, ha a menüajánlat annyi, hogy "Nem a zsemle kicsi, hanem a pofátok nagy!" A "kommunistákat és a munkásosztály színe-javát" --ahogy marosán mondta--"nem fogjuk fegyver nélkül hagyni." 2006-ban IS megmutatták, hogy betartják az ígéretüket. Tudják, hogy míg a rákosi-kádár érában tanult pavlovi reflexet ki tudják váltani a nép hős fiaiból, addig azok nem fogják fel azt sem, hogy ők "a fegyver" melyik végén vannak. Őket nem gumilövedékkel "vakították" , hanem hitelből finanszírozott gulyáskommunizmussal. Akkor ugye, a kommunista érában a szovjet himnusz volt előrébbvaló, mint a magyar, továbbá ez a régesrégi nóta volt az néphülyítés, uszítás egyik eszköze: https://www.youtube.com/watch?v=xF8c0-t9_IU De ez már a sötét múlt, úgye, parizerpéter? Most, hogy a fényes szellők az újragondolt dalban megírt, ifjú prolinak kiadott parancsok megvalósítását helyezik előtérbe, ezekre a nosztalgiázó, a "dolgozó nép fiaira" alapoztak. Ha parizerrel, ha Európai Egyesült Államokkal, ha apró klárikával, ha a magyarság gyalázásával, akkor azzal. De sebaj, nem csügged a nép, hiszen immár megszabták nekik az új kor új emberei az új utat, új irányt, a vörös terror helyett a szivárványszínekben tündöklő szebb ... jövőt : https://www.youtube.com/watch?v=dXm9rJZf_fM Még mondja valaki, hogy nincsenek a dolgok néven nevezve! Idei krumplileves a régi csajkába, oszt befogás van ! Jakab a nép (agyilag) egyszerű fia a nép pártján! Vedd a gyalogsági ásót, vagy egy jó erős kötelet és előzd meg a korodat, állítsd meg az idő múlását! Nem kell félni, nem fog fájni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!