Jakab Péter bejelentése: megalakult a Nép Pártján Mozgalom

2022. augusztus 20. 14:57

A hét eleje óta borítékolható volt, hogy ez lesz a nemzeti ünnepre belengetett nagy bejelentése.

2022. augusztus 20. 14:57
null

A Jobbik nemrég kirúgott elnöke augusztus 20-án jelentette be, hogy megalakította „A Nép Pártján Mozgalom” nevű formációt és egyúttal arra buzdított mindenkit, hogy csatlakozzon hozzájuk.

Csatlakozzatok! Vesszen a kormány, győzzön a nép!”

– írta Jakab.

Jakab arról beszélt, hogy Magyarországnak újra egy Szent Istvánra lenne szüksége, aki a torzsalkodó törzsekből egy erős és egységes nemzetet tud építeni. Azt mondta, egy olyan vezető kell, aki képes olyan államot építeni, „amelyik érted van és nem ellened”.

Az, amit Szent István ezer évvel ezelőtt felépített, az ma rohad a korrupciótól köszönhetően annak, hogy ma ebben az országban a lopásért nem kézlevágás jár, hanem parlamenti szék dupla fizetéssel”

– fogalmazott a Jobbik volt elnöke, aki mozgalmának elsődleges céljának azt tűzte ki, hogy „eltakarítsa a Fideszt és az Orbán-rendszert”. 

Kapcsolódó

A Jobbikból viharos körülmények között távozó politikus már közösségi oldalán ismertette, készül valamire. Minden létező módszerrel építik „A Nép Pártján” Facebook-oldalt, amely egyelőre nem szól másról, mint Jakab tömjénezéséről. A Jobbik korábbi elnökének feltett szándéka, hogy leszalámizza korábbi pártját, már csak az a kérdés, meddig jut. BŐVEBBEN.

.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd/MTI

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik