Jakab Péter bejelentése: megalakult a Nép Pártján Mozgalom

2022. augusztus 20. 14:57

A hét eleje óta borítékolható volt, hogy ez lesz a nemzeti ünnepre belengetett nagy bejelentése.

2022. augusztus 20. 14:57
null

A Jobbik nemrég kirúgott elnöke augusztus 20-án jelentette be, hogy megalakította „A Nép Pártján Mozgalom” nevű formációt és egyúttal arra buzdított mindenkit, hogy csatlakozzon hozzájuk.

Csatlakozzatok! Vesszen a kormány, győzzön a nép!”

– írta Jakab.

Jakab arról beszélt, hogy Magyarországnak újra egy Szent Istvánra lenne szüksége, aki a torzsalkodó törzsekből egy erős és egységes nemzetet tud építeni. Azt mondta, egy olyan vezető kell, aki képes olyan államot építeni, „amelyik érted van és nem ellened”.

Az, amit Szent István ezer évvel ezelőtt felépített, az ma rohad a korrupciótól köszönhetően annak, hogy ma ebben az országban a lopásért nem kézlevágás jár, hanem parlamenti szék dupla fizetéssel”

– fogalmazott a Jobbik volt elnöke, aki mozgalmának elsődleges céljának azt tűzte ki, hogy „eltakarítsa a Fideszt és az Orbán-rendszert”. 

Kapcsolódó

A Jobbikból viharos körülmények között távozó politikus már közösségi oldalán ismertette, készül valamire. Minden létező módszerrel építik „A Nép Pártján” Facebook-oldalt, amely egyelőre nem szól másról, mint Jakab tömjénezéséről. A Jobbik korábbi elnökének feltett szándéka, hogy leszalámizza korábbi pártját, már csak az a kérdés, meddig jut. BŐVEBBEN.

.

Nyitókép: Koszticsák Szilárd/MTI

Összesen 188 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ludas Mátyás
2022. augusztus 21. 10:06
Ő meg lehetne Szent Péter. (Fletó meg az esernyője.) Állnának majd a Mennyország (EU) kapujában, és eldöntenék ki juthat be.
cinkegolyó
2022. augusztus 21. 09:45
Az, amit Szent István ezer évvel ezelőtt felépített, az ma rohad a korrupciótól köszönhetően annak, hogy ma ebben az országban a lopásért nem kézlevágás jár, hanem parlamenti szék dupla fizetéssel. Jakab Péter nagy megállapítására példa saját maga -a többmillkós fizetéssel- és a baloldal osztódási mesterkedése amivel a parlamenti semmi munkájukért többet kaszálhatnak, mint az előző választás után.
Robert69
2022. augusztus 21. 09:37
Olyan eredeti a név választás, mint maga a bohóc.
BlancoAgilon38
2022. augusztus 21. 01:07
"Csatlakozzatok! Vesszen a kormány, győzzön a nép!” Te kis pszichopata faszfej...ki vesz téged komolyan?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!