Iványi Gábor szerint a Fidesz miatt nem lett az ellenzék államfőjelöltje

2022. február 18. 12:33

Állítása szerint kapott olyan információt, hogy benne voltak a kigolyózásában a kormánypártok.

2022. február 18. 12:33
null

Iványi Gábor volt a KlikkTV Mélyvíz című műsorának vendége, ahol az államfőjelöltség ügyéről kérdezték. Ismeretes: Iványi Gábor neve többször is felmerült a baloldalon, mint lehetséges államfőjelölt, ám végül mégis Róna Péter lett a jelölt. Ezt egyébként a baloldalon többen is kifogásolták, így például a Magyar Narancs, a volt jegybankelnök, és Vásárhelyi Mária szociológus is.

Mint Iványi fogalmazott, nem fáj neki, hogy Róna lett a jelölt, mert ez „amúgy is jelképes dolog”. A lelkész szerint „a szélsőjobboldali szavazó nagyon fegyelmezett”, ezért csinálja a Fidesz a „sorosozást, gyurcsányozást”.

Miért nem lett jelölt? Fidesz! 

Iványi azt is állította a műsorban, hogy 15 perces beszédét azért is nem mondhatta el, mert „kívülről, a kormány oldaláról” segítették ennek meghiúsulását. Műsorvezetői kérdésre elmondta: kapott olyan információt, miszerint a Fidesz azt támogatta, hogy ne ő legyen a baloldal jelöltje. A műsorban ugyanakkor hangsúlyozta: békességgel áll félre. 

***

Nyitókép: KlikkTV

 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Libakergető
2022. február 21. 16:55
Ez egy szánalmas iromány, egy szánalmas fickótól.
huglot
2022. február 19. 21:22
Szegény, en sajnálom ezt az embert. Meg van rendesen borulva. :(
Csallokoz
2022. február 19. 08:14
Vihar a biliben :) 1) semmi esélyük sincs Novák Katival szemben. 2) 79 éves amerikás fószer? 3) Keresztény, körülmetélt? Sapienti sat.
szürkeSzarvas
2022. február 19. 07:51
A főtitkárnőt a "munkalakásban" mamuszban izélő Jákób gáncsolta el-aki ugyanolyan gyűlöletzsidó már,mint ő. Hogy parancsolna neki a Patás? Ez a hazugság gáz. Nagyon gáz. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!