Róna Péter lesz a baloldal államfőjelöltje

2022. február 14. 12:15

Vasárnap este egyeztek meg az ellenzéki pártok.

2022. február 14. 12:15
null

Közösségi oldalán jelentette be Jakab Péter, a Jobbik elnöke, hogy a baloldali összefogás államfőjelöltje Róna Péter. Ő egyébként a Jobbik jelöltje volt, az államfőjelölti versenyben rajta kívül Iványi Gábor és Elek István neve merült fel. Jakab arról ír bejegyzésében, hogy a pártelnökök vasárnap este hozták meg a döntést. A baloldali pártok közleménye szerint a felkérést Róna Péter, az Oxfordi Egyetem Blackfriars Hall tanára elfogadta.

A liberális paradigma már nem képes megoldást adni – Róna Péter a Mandinernek

„A válság üzenete egyszerű: az olyan életmód, amely megpróbálja felülírni a Teremtést, megpróbálja kisajátítani azt a saját önző céljai számára, meg fogja bosszulni magát” – vallja Róna Péter. A karantén miatt Somogy megyei birtokán ragadt oxfordi közgazdász professzorral történelmi pesszimizmusáról, a liberális rend kudarcáról és a válságos idők lehetséges kimeneteléről is beszélgettünk. Nagyinterjúnk! Bővebben is érdekel...

Nyitókép: Facebook

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2022. február 19. 02:04
Ott élőktől: " fél Somogy megye Rónáé, főképpen a Balaton közeli települések és az erdők, földek. Hát, ehhez még jönne a köztársasági elnökség. Ügyes!"
Dicsértessék
2022. február 14. 17:09
Bár minden baller legalább annyit érne, mint Róna. De a többi egy rakás sz.r.
matykox
2022. február 14. 16:32
Rónát nagyon nem csípem, mert egy gaz alak, bár értelmes self-made man volt. Mostanra láthatóan megroggyant, és már csak a régi rossz reflexei rángatják ide-oda. Ehhez a cirkuszhoz a nevét adnia egy rossz döntés volt. Kutyába lemenni, ezt az általa is lenézett szar bandát képviselni - hát ő tudja miért.
barany
2022. február 14. 15:46
Jelölt lehet, de államfő aligha. (A helyében nem járatnám le magamat a bohócok államfő jelöltjeként.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!