MSZP: Áder ne csak prédikálja a vizet, hanem intézze el, hogy legyen a Velencei-tóban!

2021. augusztus 04. 13:05

Az MSZP közleményben kéri számon a köztársasági elnököt.

2021. augusztus 04. 13:05

Az MSZP közleményében azt írja, hogy „a Velencei-tó kiapadásának ügye bizonyára felkeltette – a magát környezetvédőnek valló – köztársasági elnök figyelmét is.

és a halak sem kapnak annyira, mivel egy jelentős részük víz hiányában elpusztult. Tekintettel arra, hogy Áder Jánosnak állítólag szívügye a környezetvédelem és természeti értékeink megóvása, arra kérjük, hogy ne csak beszéljen erről, hanem konkrét tettekkel is bizonyítsa ez irányú elkötelezettségét.”

„Áder Jánosnak el kell számolnia a magyar nép előtt”

Az MSZP hozzátette: „Az, hogy hazánk második legnagyobb édesvízi tavából eltűnt a víz 44 százaléka, el kell hogy érje a köztársasági elnök ingerküszöbét. Áder János nem maradhat tétlen azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz-kormány semmit sem tesz ennek a környezeti katasztrófának a megakadályozására! Ha a környezetvédelem képviselete Áder János számára nem csak egy felvett, hamis szerep, akkor itt az idő, hogy a köztársasági elnök a lehető leghatározottabban fellépjen a Fidesz-kormánynál a Velencei-tó megmentése érdekében! Arról, hogy most mit tesz, vagy mit nem tesz, Áder Jánosnak legkésőbb a szilveszteri koccintásnál el kell számolnia a magyar nép előtt!”

MTI-OS

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
héttörpe
2021. augusztus 04. 22:21
Mózes kellene a Maszopnak vagy vízfakasztó szent László királyunk.
Búvár Kund
2021. augusztus 04. 19:15
Inkább parancsoljanak rá mindennmoslékhívőre, hogy a horvát tengerpartról hazafelé, hozzanak az Adriából egy 2 lityós flakon tengervizet! Tüttő Kató hozhat egy marmon kannával is!
Búvár Kund
2021. augusztus 04. 19:03
János fakasszon vizet!!!! Bár tudom, hogy nem erősségük a moslékosoknak a történelem, inkább belepiszkálnak, ha vmi nem tetszik nekik, de több leírásban is olvasni a történelem során, hogy a Velencei tó kiapadt. A fehérvári huszárok is gyakorlatoztak a medrében! Ja, tényleg már akkor is zorbán volt a hibás meg tiborczmészáros!
Zod
2021. augusztus 04. 17:36
És tényleg leírták... :) Mellesleg: "A tó az elmúlt másfél évezred folyamán tizennégyszer, azaz átlagosan mintegy 100 évente kiszáradt. A legutóbbi ilyen eset 1863 és 1866 között volt, amikor a Fertő is erre a sorsra jutott.Ebben az időszakban a fehérvári huszárok gyakorlatoztak a kiszáradt mederben." https://tinyurl.com/2rnuv6zd Tudja valaki, hogy mit csinált Áder János 1863 és 1866 között? Gyanús, nagyon gyanús.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!