A Fidesz nem vesz részt az Országgyűlés rendkívüli ülésén

2019. május 17. 09:24

A párt szerint az ellenzék kezdeményezése a pénteki rendkívüli ülésről egyszerű kampányakció.

2019. május 17. 09:24

 Az Fidesz-KDNP pártszövetség azt írja: „azok az ellenzékiek akcióznak most a parlamentben, akik devizahitelekbe hajszolták az embereket, de egyetlen, a bajba jutottakat segítő intézkedést sem szavaztak meg”. Az eszközkezelő az elmúlt években 36 ezer családot mentett meg, akik közül már közel 20 ezren jelezték, hogy élnek a felkínált lehetőséggel, és így visszakapják otthonukat – közölték.

Pénteken rendkívüli parlamenti ülést tartanak, ezt a Jobbik, az MSZP, a DK, az LMP, a Párbeszéd, valamint független képviselők kezdeményezték múlt héten az „egyre súlyosbodó lakhatási válság” azonnali megoldására. Az ellenzékiek a rendkívüli ülésen azt a javaslatot tárgyalnák, amely a gyermekes családok hajléktalanságának megelőzéséhez szükséges egyes törvénymódosításokat tartalmazza.

(MTI)

 

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2019. május 17. 11:32
Így vágja gallyra a teljes parlamenti munkát a Fidesz ! A törvényjavaslatokat vitára se tűzik , megkeresések re nem reagálnak rendkívüli ülés napra soha nem mennek el mondvacsinált okokkal. De már arra se veszik a fáradtságot hogy egyszer másképp indokolják , “ellenzéki kampány fogás” És csodálkoznak hogy az utcai politizálást használja az ellenzék? Mocskok. Köpni kell...
Mich
2019. május 17. 11:27
Helyes döntés - de (megint) egy gagyi MTI/Mandi fogalmazás! Ez ténylegesen a libsik, bolsik és nácik közös kampány-rendezvénye!
korona
2019. május 17. 11:10
.............és ha ezt a felvehető 10 millió forintot kamatos kamattal kell majd visszafizetni vagy különben kilakoltatás ? A bankok nem jótékonysági intézmények a szociálisan rendezetlenek részére, hanem könyörtelenek. És miből van pénz a 10 milliók osztogatására ? Tán csak nem az adófizetők pénzéből ? Se tisztességes fizetések, se tisztességes nyugdíjak. Szándékosan, akaratlagosan ilyen nyomottak itt a fizetések és a nyugdíjak. Talán csak nem a 2022-es választások mézesmadzagára tartogatja a kormány a pénzt. A környező országok magyarjait már megvásárolta magának Orbán, ahol szintén tombol a nyomor Európa közepén. Igenis JÓLÉTI ÁLLAMOT KELLene ÉPÍTENI ! Egyébként meg jól bevált módszer, hogy VESZÍTSD ÖSSZE ÉS URALKODJ elv. Működik. Vagy a nyomorral hárítja el Orbán a bevándorlókat ? Amilyenek az ázsiai és afrikai körülmények, ez a módszer nem sokáig fog működni. Miközben mi leéljük a nyomorban az életünket, ők meg a sok offshore pénzükből majd csak valahogy ellesznek 90 plusz éveikig. A baj az, hogy az államférfiak már nem tartják hivatásuknak a feladatukat, hanem a céljuk az egyéni gazdagodásuk, úgy jobb, közép vagy bal oldalon, Szomorú.
n0ri68
2019. május 17. 10:21
A kilakoltatottak nem a felső középosztály tagjai, ergo a fideszeseket nem érdeklik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!