Gyurcsány két irányba nyitna

2010. október 16. 13:35

Folyamatosan zajlik az MSZP országos választmányának tanácskozása, ahol többek között felszólalt Lendvai Ildikó, Mesterházy Attila, valamint Hiller István és Gyurcsány Ferenc is. Az egykori kormányfő kritizálta a párt finanszírozási rendszerét, majd a balra és középre való nyitás fontosságáról beszélt.

2010. október 16. 13:35

Jelenleg is folyik az MSZP országos választmányának tanácskozása. A zárt ajtók mögött bonyolított rendezvényen a NOL információ szerint felszólalt Gyurcsány Ferenc, Mesterházy Attila, valamint Lendvai Ildikó és Hiller István is.

A lap úgy tudja: Mesterházy Attila beszédében a párt egységének fontosságát hangsúlyozta, míg Gyurcsány Ferenc a pártpénztárnoki rendszert és a pártfinanszírozást ostorozta. Az egykori miniszterelnök szerint a helyes irányvonalat saját platformja, a Demokratikus Koalíció képviseli, hiszen a pártnak balra és középre is nyitnia kell. Lendvai Ildikó állítólag beszélt az általa irányított programtanácsról, valamint arról, hogy a pártszövetséges hiányában a civil mozgalmakkal való együttműködés felértékelődik.

Hiller István beszédében leszögezte: nem lép ki a Társulás a Szociáldemokrata Értékekért platformból, ugyanakkor minden régi és új platformnak partnerséget ajánlanak. A NOL forrásai szerint az egykori oktatási miniszter beszéde „nagyon impresszív” volt.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Passato Prossimo
2010. október 18. 01:59
gyurcsány egy fordított münchausen báró saját hajánál fogva rángatta be magát és pártját a sz@rba 2004 óta ennyire futja a szoci magyaroktól oszt csodálkoznak h ott vannak ahol...
picur3ka
2010. október 17. 19:50
Haha, egybol a Hofi kadar parodiaja, A gyalogosok jutott eszembe. Ferko, a nyitas a jatszma elejen van, elore. Balra es jobbra utunk. Ti egy sakk-matt utan vagytok es duzzogtok, szoval uj jatszmanak, ahol nyitni lehetne, most meg latszatja sincs.
sky.net
2010. október 17. 17:53
feri nyissál középen és szoptasd meg ildikót (meg a legközelebb álló elvtársat ) mert hogy magyarországot még egyszer nem nem fogod ,,, hát az hótziher
tevevanegypupu
2010. október 17. 15:07
Ha az ember valami boduletes baromsagot kovet el eleteben akkor - ha normalis es fel tudja merni a kovetkezmenyeket amiket raadasul masoknak okoztt - jo ideig kussol es meghunyaszkodva esdekel bocsanatert, vagy ha az nem megy, akkor legalabb a tetteivel igyekszik bizonyitani..De hogy mindjart es rogton kialljon kiabalni, vadaskodni es masokat lerantani azert, mert az o hibait nem a neki megfelelo modon akarjak rendezni, hat ahhoz Gyurcsanynak kell lenni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!