Az amerikaiak kiszivárogtatták, hogy az ukrán elnök fel akarta robbantatni a Barátság kőolajvezetéket

2023. május 14. 15:10

Nevezhetjük őt hivatalosan is terroristának?

2023. május 14. 15:10
null
Ábrahám Róbert
Ábrahám Róbert
Facebook

„Most, hogy az amerikaiak kiszivárogtatták, hogy az ukrán elnök fel akarta robbantatni a Barátság kőolajvezetéket, amivel a célja Magyarország iparának tönkretétele volt, nevezhetjük őt hivatalosan is terr0ristának?

Mert a Washington Post által közölt dokumentumokban bizony ez áll. Azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy ez egy tervezett infrastruktúrális támadás előkészítése egy NATO tagállammal szemben.”

Nyitókép: MTI / AP / Ukrán elnöki sajtóhivatal

***

 ***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2023. május 15. 11:35
Pontosan! Egy NATO tagállammal szemben terrorcselekményt akart (akar) elkövetni! A NATO kussol! Egy EU-s tagállammal szemben terrorcselekményt akart (akar) elkövetni! Az EU gyilkos náci EP-je, EB-je kussol!!!!!!!!!!!!!! Fel lehet tenni a kérdést. A NATO tudott- e róla?, mint ahogyan Biden tervét is tudta, hogy kirobbantson egy ukrán-orosz háborút, és asszisztált hozzá!!!!!!!!!!!!!!!!!! Leyen tudott-e róla, mint ahogyan Bidennel előkészítették az ukrán-orosz háborút?!!!!!!!!!!! Az EU-s értékek - egy rühes alvilági terrorista gyilkos féreg a keblükön!!!!!!!!!!! Rohadt hitlerista gyilkos nácik! Ennyi.
Doromb13
2023. május 15. 11:27
Az akarat (vagy ötlet) még nem tett. Orbánra hivatkozva: azt figyeljétek ,amit teszek, és nem azt,hogy mit mondok! Ennyi.
írmag
2023. május 15. 09:53
Az előadásmód is az álságos színészetére vall és Amerika szépelgésére: amikor ez éppen Európában tárgyal. (politikában nincs összeesküvés elmélet, csak elterelő gyakorlat)
APESZ72
2023. május 15. 09:47
Ez nem szivárogtatás, ez üzenet!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!