Magyarország államformája a suttyó tahóság

2023. március 03. 06:22

Tizenhárom év kormányzati ámokfutás után lehet itt gyurcsányozni, brüsszelezni meg sorosozni, de fölösleges.

2023. március 03. 06:22
null
Hardy Mihály
Klubrádió

„Az orvosi kamara nem tett mást, mint a maga, igencsak korlátozott eszközeivel megpróbált szakmai vitát folytatni a területet éppen felügyelő zsaruminiszter egyik beosztottjával. Nemhogy süket fülekre találtak a szakmai érveik, hanem egyenesen klasszikus maffia-leszámolás lett belőle: ha nem adjátok be a derekatokat, akkor tönkreteszünk benneteket, és még örülhettek, ha nem kaptok golyót a hátatokba!

Egy normális országban az emberek életével és vagyonával foglalkozó szakemberek számára kötelező a kamarai tagság. Méghozzá három területen: ezek az ügyvédek, az építészek és az orvosok. A kamarai tagság egyfajta társadalmi minőségbiztosítás, hogy nem forgatnak ki a vagyonunkból a zugügyvédek, hogy nem szakad a fejünkre a lakóház és hogy meggyógyítanak, ha kórházba kerülünk. Mostantól ez utóbbira nincs garancia. Ezentúl akár egy üzbegisztáni orvosi egyetemen szerzett diplomával és egy rozsdás szikével is meg lehet műteni magát Pintér Sándor belügyminisztert is, ha egyszer éppen úgy hozza az élet. Persze tudjuk, hogy nem hozza így; a belügyminisztert megvédi az elitkórház biztonsága, a kórházi fertőzés és a műhiba csak a pórnép jussa.

Tizenhárom év kormányzati ámokfutás után lehet itt gyurcsányozni, brüsszelezni meg sorosozni, de fölösleges. Ezt a csődtömeget pontosan tudjuk, hogy kik hozták össze. A példastatuálás üzenete is egyértelmű: vagy befogod a pofád, vagy eltaposunk!

A másik rémületes üzenet pedig a rendszerszintű tudás- és tudományellenesség. Még a végén az alaptörvényükbe is beleírják: Magyarország államformája a suttyó tahóság…”

Nyitóképünk illusztráció. Forrása: Pixabay

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nickrivers
2023. március 06. 08:46
Mondjuk a Hardy mindig is egy kopott kommunista volt. A baloldalról mindig ezek az őstulkok pofáznak.
Megtalálta
2023. március 04. 14:44
" Egy normális országban az emberek életével és vagyonával foglalkozó szakemberek számára kötelező a kamarai tagság. " Ez így van, cserébe normális országokban a kamarák nem politikai hangulatkeltő-, hanem szakmai szervezetek. A Magyar Orvosi Kamara politizálni kezdett, ezért most a kormány alájuk vág, méghozzá nagyon helyesen, és kiszervezik alóluk a tagságot. A helyét majd valószínűleg az Egészségügyi Tanács veszi át.
beobachter1
2023. március 04. 12:06
Hardy ettás definiciója tőröl metszett Csermanekbe oltott Rákosi pajtás! Hardy ettás visszasírja kommunista rendszert, ahol ő volt az egyik kedvezményezett Csermanek felszopó! Takarodj Magyarországról hazaáruló söpredék!
Lopez de Futaztán y Ramodik
2023. március 04. 10:18
Kommunista szarcsimbók
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!