Orbán elvtárs nem tapsolt

2023. február 09. 18:27

Amint Zelenszkij belép a terembe, neki ott ki kellett volna magaslani a tapsolás tudományában.

2023. február 09. 18:27
null
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„Micsoda botrány. Erről hangos a sajtó, megírta a média, már englishül is ott terjed a világhálón: a magyar miniszterelnök nem tapsolt. Ha ezt a brüsszeli pártfőtitkár-asszony megtudja.

Mert ugyebár tudvalevő, hogy tapsolni ildomos. Sőt mi több – egyenesen KÖTELEZŐ. Így, ahogy írom: csupa nagybetűvel. Minél nagyobb a lendület s a hang, annál nagyobb a dicsőség. Ütemes tapsért extra uniós pénz jár, s aki még mosolyog is hozzá, az hitelt is kap.

Bezzeg a mi miniszterelnökünk… Na ő aztán nem tapsolt, pedig tudhatta volna. Amint Zelenszkij belép a terembe, neki ott ki kellett volna magaslani a tapsolás tudományában. Hát hiszen azért állították mögéje, hogy a világ is megtudja: a fekete bárány is megalázkodott. Lészen taps s nagy öröm, nix ugribugri.

De nem. A mi hazai tollnokaink nem csak tapsifülesek, hanem szemfülesek – ők kiszúrták. Orbán nem csak, hogy nem arra használta a tenyereit, amire Isten azt teremtette neki, de még arcokat is vágott. De még milyen arcokat!?! Nem is hinné az ember, ha nem látja. Ilyet is, meg olyat is, ahelyett, hogy rajongva mosolygott volna, ahogy azt köll. Ahogy MUSZÁJ, kéremszépen.

Nem kell itt most régi sérelmekre gondolni kérem, a választási kampányba való beavatkozás, a nagyköveti fenyegetőzés, kisebbségvegzálás, turuldöntögetés – mit számít ez kérem, amikor elvtársak között van az ember. Görbüljön felfele az a száj, ütődjön a tenyér! Mert különben, na – tovább tart a zsebpénzmegvonás.

Persze persze kedves volt a magyar, ha a menekülteket kellett befogadni, vagy humanitárius segélyt küldtek – de kérem, a magyar fegyverek hol késnek? Magyar katona az van Kárpátaljáról a fronton, vérét adni Ukrajnáért, de harckocsi? és a tankok? Lövedékek, bombák, sisakok? Miez kérem?

Mosoly, taps, fegyverek.

Elvtársak.

Ettől jön majd el a világbéke.”

***

Nyitókép: Sergei SUPINSKY / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2023. február 11. 11:37
Nagy fegyelemre volt szüksége a miniszterelnöknek. Ott ált a gazember amerikai csicska mögött. Úgy kellet lefogni a lábát, nehogy seggbe rúgja. Lehet, hogy kár volt?
Lajoss
2023. február 10. 20:06
Egy bugris paraszt. Lassan csak kivágják Brüsszelből.
Chardonnay99
2023. február 10. 17:42
Alig várom már, mikor lesz az, hogy amikor Z feltűnik, MINDENKINEK tapsolnia kell, különben a bankszámla egyenlege 0 Ft, Euro stb. lesz. Éljen az Európai Szovjet Unió!
LancelotDuLac
2023. február 10. 17:02
"Orbán elvtárs nem tapsolt" nem tudott, mert enyves a keze!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!