Megérkezett Zelenszkij Brüsszelbe: Orbán és a román államfő nem tapsolta meg (videó)

2023. február 09. 13:00

Mindenki más viszont igen.

2023. február 09. 13:00
null

Orbán Viktor miniszterelnök is elutazott az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek kétnapos találkozójára, ahol Volodimir Zelenszkij is beszédet mondott. A kormányfők közös fotón is szerepeltek, Charles Michel osztotta meg ezeket Twitteren, látható rajtuk a magyar miniszterelnök és az ukrán elnök is. 

Az ukrán elnök megérkezéséről videó is készült, amelynél a Telex fontosnak érezte kiemelni címben, hogy Orbán Viktor nem tapsolta meg az ukrán elnököt. A felvételen látható, hogy Klaus Iohannis román elnök sem tapsolt:

Ön mit gondol a tapsolásról? Szavazzon alább!

Nyitókép: Twitter

Összesen 617 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vikijo
2023. február 10. 10:50
A magyar állam egy bizonyos pozícióban van a világban és mindenkinek figyelembe kellene venni mint realitást, a politikusok, pártok, kommentelők stb. láthatjuk, hova vezet az UN kapcsán ha valaki nem reálisan gondolkodik. Nem helyes, hogy az abszolút igazságot, egyenlősdit követelünk, stb. A világháborúkba nem szuverén államként és a teljes fizikai és szellemi nyomor állapotában a vesztes oldalon végeztük és főleg ezért elvették tőlünk a minket megillető területünk felét, nem kétharmadát, hiszen a feudális birodalom oszlott több részre, nem a nemzet.
Halder
2023. február 10. 09:45
Orbánt központi helyre középre rakták, nem ki a szélre.
zuriktodor
2023. február 10. 06:31
Ellenséget nem tapsolunk.
Nemkellnév
2023. február 10. 05:20
Lelkesen tapsolják a háborút Oroszországgal szemben. Az ukrán áldozatokkal mit sem törődve. Orbán Viktor, mint a magyarság és a magyar állampolgárok elsőszámú képviselője ehhez nem asszisztált. Igazi felelős és bátor politikus. Ja és nem színész. Roger Waters tett egy beszédet az ENSZ közgyűlésén. Ajánlom mindenki figyelmébe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!